Onderschuifbedden

Onderschuifbedden

Onderschuifbedden zijn multifunctioneel inzetbaar, voor uw eigen gasten of de vrienden van uw kind. Het is een handige oplossing wanneer u geen ruimte heeft voor een vast bed. U hoeft alleen het bed onder het andere bed uit te schuiven en u bent klaar.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Onderschuifbedden

Onderschuifbedden zijn geweldige bedden voor iedereen die graag de mogelijkheid wil hebben mensen te gast te hebben voor de nacht, maar eigenlijk te weinig ruimte in huis hebben voor een extra bed. Een onderschuifbed is, zoals de naam al doet vermoeden, een bed die zich onder een ander bed bevindt. Op de eerste plaats is er het gewone bed, op gewone hoogte en van normale afmeting. Daaronder bevindt zich nog een bed, van iets kleiner formaat en op vloerhoogte. U kunt het onderschuifbed eenvoudig onder het andere bed vandaan trekken, waardoor er een extra slaapplaats ontstaat. Dit maakt dat onderschuifbedden ideaal zijn als extra bed wanneer er onvoldoende ruimte is om een gewoon tweede bed te plaatsen.

Onderschuifbedden in diverse soorten

Onderschuifbed met matras kopen? Bij Bedden.nl bent u natuurlijk van harte welkom wanneer u op zoek bent naar een goed onderschuifbed. Er zijn diverse modellen beschikbaar en gemakkelijk te bestellen vanuit de webwinkel. Deze bedden zijn er met lengtespanningen en met dwarsspanningen. Als u gebruik gaat maken van een onderschuifbed voor logies, dan wilt u uiteraard wel dat uw gasten lekker kunnen slapen. De onderschuifbedden van Bedden.nl zijn niet alleen praktisch als logeerbed, maar ook kwalitatief hoogwaardig en comfortabel.

Een professionele webwinkel voor onderschuifbedden

Bedden.nl is een beddenwinkel die veel waarde hecht aan haar klanten. Het doel is altijd om een optimale klanttevredenheid te bereiken. In de webwinkel merkt u dat er alles aan gedaan wordt om de klanten blij te maken en te houden. Dit merkt u op de eerste plaats aan de kwaliteit van de producten, maar ook aan de prijzen en aan de vriendelijke en snelle service die u altijd ontvangt. Ook daarom bestelt u de beste onderschuifbedden met korting via Bedden.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.