Slaapbanken

Dekbedovertrekken Outlet

Om nog beter te slapen onder uw dekbed kiest u voor een dekbedovertrek uit onze outlet. Niet alleen voelen ze comfortabel aan, de overtrekken zien er ook erg mooi uit in uw slaapkamer.
  • CBW Erkend
  • Tot 5 jaar garantie
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Slaapbanken

Slaapbanken zijn uitstekende banken om binnen een mum van tijd om te bouwen naar een extra bed. In de meeste gevallen biedt een slaapbank twee extra slaapplaatsen, waardoor deze ideaal is om te gebruiken wanneer u vaak onverwachts mensen te logeren krijgt en geen ruimte heeft voor een logeerbed. Ingeklapt kan de slaapbank gewoon gebruikt worden als comfortabele zitbank, terwijl deze een bed vormt wanneer u de bank uitklapt. Slaapbanken worden voornamelijk gebruikt als logeerbed, maar worden in bijvoorbeeld studentenwoningen ook wel gebruikt als standaard slaapplaats.

Comfortabele slaapbanken

De slaapbank biedt een comfortabele slaapplaats. Echter, het is wel belangrijk dat u een exemplaar van uitstekende kwaliteit aanschaft. Wanneer de kwaliteit van de slaapbank onvoldoende is, dan zult u veel last hebben van hinderlijke drukpunten in het matras van dit praktische logeerbed. Slaapbanken zijn er in diverse modellen en kleuren. Ook het materiaal waar zij uit vervaardigd zijn is divers. Wilt u een mooie en kwalitatief hoogwaardige slaapbank kopen? Dan bestelt u deze op Bedden.nl. In de webwinkel betaalt u altijd een zeer nette prijs, terwijl u zeker bent van een uitstekende kwaliteit.

Meerdere opties dan een slaapbank

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing om uw gasten comfortabel te kunnen laten logeren, dan zijn deze slaapbanken uiteraard uitstekend. Bedden.nl biedt u echter meer opties dan alleen slaapbanken. In onze webwinkel vindt u diverse andere bedden die veel gebruikt worden voor de nachtelijke gasten. U kunt denken aan wentelbedden, stapelbedden, vouwbedden, opklapbedden en twijfelaarbedden. Kijkt u gerust even verder in het ruime aanbod slaapbanken en andere bedden wanneer u op zoek bent naar een comfortabel bed voor uw gasten. U vindt er zeker een slaapbank of bed dat aan al uw eisen voldoet.