Van hoog naar laag sorteren

3 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

3 item(s)

Wat is het voordeel van een stapelbed?

Een stapelbed is een perfecte oplossing wanneer u niet zo veel ruimte heeft, maar wel twee bedden wilt plaatsen. Heeft u twee kinderen en ook maar twee slaapkamers in uw woning, dan kunt u de kinderen een stapelbed geven. Dit biedt diverse voordelen. De bedden bevinden zich uiteraard boven elkaar, waardoor u het vloeroppervlak van één bed kunt besparen. Deze ruimte kunt u gebruiken voor een bureau, een kast of bijvoorbeeld een speeltafel. Stapelbedden zijn voor kinderen vaak ook erg spannend. Het slapen op hoogte biedt iets extra's aan het naar bed gaan.

Uit welke onderdelen bestaat een stapelbed?

Zoals al snel zichtbaar is aan een stapelbed, bestaat het product uit twee losse bedden, twee bedbodems en twee matrassen. Deze twee worden boven elkaar geplaatst en verbonden door een constructie. Deze moet stevig zijn zodat de bedden op hun plek blijven. Daarnaast wil het oog ook wat. Hier is ook rekening mee gehouden door de ontwerpers. Elk stapelbed in ons assortiment heeft een eenvoudig, maar tijdloos design. Door de eenvoud van de producten passen de stapelbedden in elk interieur. Om de stapelbedden op te leuken kunt u op elk bed een vrolijke, gezellige of stoere kinderdekbedovertrek toevoegen. Om het stapelbed af te maken en vooral om in het bovenste bed te komen is er aan elk stapelbed een trappetje bevestigd.

Afmetingen van een stapelbed

Een stapelbed heeft eigenlijk twee eenpersoonsbedden boven elkaar. Dus de meeste stapelbedden hebben dan ook de afmeting van een eenpersoonsbed: 90x200 centimeter. Bent u echt op zoek naar een tweepersoonsbed? Zorg dan dat u genoeg ruimte in de slaapkamer heeft om het bed te plaatsen.

Is een stapelbed alleen voor kinderen?

Nee, een aantal stapelbedden kunnen ook gebruikt worden door tieners en volwassenen. Of het stapelbed dat u op het oog heeft geschikt is voor een volwassene hangt wel af van het maximum draaggewicht en de lengte van de bedden. Het draaggewicht per bed in een stapelbed moet minimaal 90 kg zijn, de lengte moet minimaal 200 centimeter zijn. Wanneer het draaggewicht lager is, of de lengte korter, kan het zijn dat het stapelbed minder lang mee gaat wanneer er een volwassene op slaapt. Dankzij de stevige constructie is een stapelbed voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo is het ideaal voor op de kinderkamer, maar kan het ook in een logeerkamer geplaatst worden.

Waar kan ik stapelbedden inkopen voor een groepsaccomodatie of slaapzaal?

Bij Bedden.nl kunt u een offerte aanvragen voor het inkopen van meerdere stapelbedden inclusief lattenbodems en matrassen. In een groepsaccommodatie kunnen er door het plaatsen van stapelbedden meer bedden in één ruimte, waardoor er meer personen kunnen overnachten. Heeft u een bed en breakfast, verhuurt u een groepsaccomodatie of dergelijke, dan kunt u per e-mail aangeven wat u nodig heeft en zullen wij een offerte voor u opstellen. U kunt voor het opvragen van zo’n offerte mailen naar [email protected]

Hoe kan ik een stapelbed online kopen en laten thuisbezorgen?

Wanneer u overtuigd bent van uw keuze voor een stapelbed kunt u de volgende stap zetten: namelijk het online bestellen van een stapelbed naar keuze. Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website. Wij bieden verschillende soorten stapelbedden in verschillende kleuren en constructies zodat er voor elk interieur een passend product gevonden kan worden. Het aankoopproces van een stapelbed verloopt via onze website zeer eenvoudig. U kiest een stapelbed en klikt deze naar de winkelwagen. De volgende stap is het invullen van uw gegevens en het bezorgadres. Daarna kunt u kiezen voor verschillende betaalopties. Deze zijn iDeal, PayPal, Afterpay of Rembours, Capayable en Creditcard. De betaalwijze Afterpay kan gekozen worden bij bedragen onder de €200,- euro en de optie Rembours kan gekozen worden bij bestellingen van boven de €200,-. Bij het product staat vaak een verwachte levertijd aangegeven, maar over de exacte leverdatum krijgt u nog een bevestigingsmail. Mocht u verdere vragen hebben over een stapelbed online kopen, dan kunt u terecht bij onze klantenservice.