Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vouwbedden

Vouwbedden worden in de meeste gevallen gebruikt als logeerbed, maar het vouwbed wordt ook wel gebruikt als comfortabele slaapplaats op de camping of als bed om op te zonnen in de tuin. Het grote voordeel van het vouwbed is dan ook dat deze zeer eenvoudig te verplaatsen is. Wanneer u het bed wilt verplaatsen, dan kunt u het inklappen tot een compact geheel dat u eenvoudig overeind kunt zetten. U kunt het bed vervolgens eenvoudig naar de gewenste plaats toe rijden. Verreweg de meeste vouwbedden hebben wieltjes in het frame, waardoor u het niet hoeft te tillen. Deze bedden bieden dan ook optimaal gebruiksgemak.

Vouwbedden bieden een extra slaapplaats

Zeker wanneer er onvoldoende ruimte is om een extra bed te plaatsen in een logeerkamer is het vouwbed ideaal. U kunt deze gemakkelijk inklappen en opbergen in een relatief kleine ruimte. Wanneer u het bed nodig heeft, klapt u deze binnen enkele seconden uit en het bed staat klaar. Dit gebruiksgemak zorgt ervoor dat het vouwbed zeer vaak gebruik wordt als logeerbed. Vouwbedden hebben een relatief dun matras, dat toch zacht en comfortabel aanvoelt. Juist doordat het matras dun is, kunt u het bed opvouwen tot een smal geheel.

Een vouwbed kopen

Krijgt u wel eens mensen te logeren, maar heeft u geen goed logeerbed, waardoor uw gasten op de bank moeten slapen of op een dun luchtbedje? Dan kunt u bij Bedden.nl tegen een scherpe prijs online een uitstekend vouwbed kopen. U kunt niet alleen een vouwbed kopen, maar onder meer ook wentelbedden, opklapbedden en luchtbedden van hoogwaardige kwaliteit. Zo zorgt u tegen een aantrekkelijke prijs voor een aangenaam logeer vouwbed voor uw gasten.