Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wentelbedden

Wentelbeddden zijn opklapbare bedden die u op de kant overeind kunt zetten wanneer u deze niet gebruikt. Er zijn wentelbedden die op een standaard staan waar zij tegen aan geklapt kunnen worden, maar er zijn ook modellen die aan de muur bevestigd worden, waardoor het bed zich tegen de wand aan klapt. Dit systeem zorgt ervoor dat het wentelbed een ideale oplossing is om een bed te plaatsen in een ruimte die eigenlijk te klein is voor een bed. Veel woningen hebben een kleine kamer waar vrijwel geen loopruimte meer overblijft wanneer er een kledingkast en een eenpersoonsbed in worden geplaatst. Dit is erg onhandig. Echter, voor iemand die blijft logeren is die loopruimte niet belangrijk. U kunt dan eenvoudig uw vouwbed als ideaal logeerbed laten dien door het van de wand of uit de steun te klappen. Wordt het wentelbed niet gebruikt? Dan klapt u het in en heeft u de ruimte beschikbaar.

Wentelbedden zijn aangenaam geprijsd

Een wentelbed wordt vrijwel altijd gebruikt als logeerbed en dat betekent dat u er niet heel veel geld aan uit wilt geven. Bij Bedden.nl hoeft dit ook niet. In de webwinkel kunt u een wentelbed bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. U betaalt nooit teveel, terwijl u toch zeker profiteert van een uitstekende kwaliteit. De wentelbedden liggen zo comfortabel, dat ze wel te gebruiken zijn voor iedere nacht wanneer u dit wenst.

De keuze is aan u

Bedden.nl heeft een ruim assortiment aan matrassen, beddengoed, bedden, accessoires en slaapkamermeubilair. U heeft dan ook zeker iets te kiezen wanneer het gaat om wentelbedden. Kies het exemplaar wentelbed dat het best bij uw wensen en eisen past en bestel direct online met korting. Zo eenvoudig is online shoppen bij Bedden.nl!