M Line

M Line

Motion Line is al sinds 1991 onderdeel van Dutch Bedding Company. Het M Line assortiment concentreert zich op lichamelijke gezondheid en de producten zijn kwalitatief uitstekend en erg comfortabel.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@bedden.nl

M Line

M line is sinds 1991 onderdeel van Dutch Bedding Company en staat voluit voor Motion Line. Als een van de eerste beddenfabrikanten importeerde Dutch Bedding Company traagschuim matrassen in Nederland. Na een aantal nadelen van het traagschuim geëlimineerd te hebben, werd een nieuw merk opgezet: M line. Door de volledige innovatie en verbetering verdwenen alle nadelen, maar werden de drukverlagende eigenschappen van traagschuim juist geperfectioneerd.

M Line focus

De focus van M line ligt op de lichamelijke gezondheid. Dit wordt mede gestimuleerd door onze huidige gezondheidscultuur, die zich steeds meer richt op een gezonde nachtrust. Ons dagelijks leven wordt steeds drukker, waardoor onze slaap maximaal benut moet worden. M line besteed veel aandacht aan dit veranderende proces. Dit doen zij door veel wetenschappelijk onderzoek uit te voeren naar zowel slaapritmes als innovatieve producten en materialen.

Dankzij de vele onderzoeken werd een productlijn met matrassen, kussens en lattenbodems ontwikkeld die een maximale ondersteuning aan het lichaam geven. Prioriteit blijft de innovatie en ontwikkeling van alle M line producten. Elk product wordt met de hoogst mogelijke zorg ontwikkeld en door het lange testproces kan hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden.

Het traagschuim van de producten heeft als kenmerkende eigenschap dat het de druk op het lichaam verminderd. Doordat uw lichaam minder druk te voortduren krijgt, draait u ’s nachts minder en slaapt u beter. Hierdoor ontstaat een gezonder slaapklimaat. Het traagschuim dat gebruikt wordt, bestaat uit visco elastisch materiaal vandaar de naam visco matras. Dit materiaal staat bekend om de goede ventilatie en bovendien vormt het zich naar het lichaam. Andere voordelen zijn de drukvermindering, bevordering van de bloedsomloop en de ergonomische ondersteuning.

M Line ventilatie

Alle M line matrassen ventileren uitstekend door de open celstructuur van het visco elastische materiaal. Dit betekent dat het transpiratievocht goed opgevangen wordt. De hygiëne wordt op deze manier bevorderd, maar bovenal zorgt het voor een anti bacteriële werking. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het bedrijf veel samenwerkt met topsporters. Een gezonde nachtrust zorgt ervoor dat topsporters beter presteren en sneller herstellen van eventuele blessures. Niet alleen sporters zijn gebaat bij de producten van M line, ook mensen met rug en nekklachten doen hun voordeel met een traagschuim matras. In ziekenhuizen en zorgcentra wordt daarom ook veel gebruik gemaakt van M line producten.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.