Matrassen

Matrassen

Een matras speelt een zeer belangrijke rol wanneer we spreken over slaapcomfort. Het vormt, in combinatie met de bedbodem, de basis van uw bed. Bekijk hier alle matrassen of krijg persoonlijk advies.

Matras 140x200

Op deze pagina vindt u matrassen in de maat 140x200 cm. Een matras heeft een zeer belangrijke rol als het gaat over slaapcomfort, in combinatie met de bedbodem en uw bed of boxspring. Ieder matras bij ons is van uitstekende kwaliteit en wordt aangeboden voor een leuke prijs. Er zijn veel verschillende maten en materialen mogelijk van een matras. Een matras 140x200 is een veel voorkomende afmeting van een matras, die past bij een bed of boxspring 140x200. Dit matras is een heerlijk 2 persoons matras, waarop u heerlijk samen of alleen kunt genieten van optimaal slaapcomfort. Een 140x200 matras is namelijk een twijfelaar afmeting, ideaal voor een wat kleinere slaapkamer.

Goedkope matrassen 140x200 op Bedden.nl

Bedden.nl wilt voor iedereen de mogelijkheid bieden om een matras te kiezen dat optimaal bij de wensen past. Om deze reden hebben wij een groot aanbod aan slaapcomfortproducten, waaronder matrassen. Een goedkoop matras 140x200 kopen, is bij Bedden.nl geen probleem! Wij hebben een groot aantal goedkope matrassen in ons reguliere assortiment, maar ook in onze matras outlet. In de matras outlet zijn de matrassen extra goedkoop. Wij kunnen deze lage prijzen mogelijk maken, omdat wij een online beddenwinkel zijn. Hierdoor besparen wij kosten op dure showrooms. Wij hebben deze matrassen al op voorraad, omdat de matrassen bijvoorbeeld verkeerd besteld zijn. Ook in de weekacties staan af en toe matrassen in de aanbieding, waaronder matrassen 140x200 centimeter. Wanneer u niet dringend een nieuw matras nodig heeft, kunt u dus het beste de weekacties en de matrassen outlet in de gaten houden voor goedkope matrassen. Echter, wanneer u wel zo snel mogelijk een nieuw matras nodig heeft en niks kunt vinden in de outlet en weekacties, kunt u het beste kijken in het reguliere aanbod matrassen 140x200.

Wat voor soort matrassen zijn er?

Op Bedden.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan matrassen met een afmeting van 140x200. Er zijn verschillende soorten matrassen, waaronder pocketvering matrassen, bonellvering matrassen, koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, latex matrassen en polyether matrassen.

In het bonellvering matras zitten staaldraad veringen, waardoor kuilvorming niet zal ontstaan. Het pocketvering matras biedt een goede ventilatie door de open ruimtes rondom de pockets. Het koudschuim matras absorbeert vocht zeer goed, kan veel gewicht aan en biedt een goede ondersteuning van het lichaam. Het traagschuim matras wordt zacht wanneer het warm wordt en zal zich vervolgens vormen naar uw lichaam. Hierdoor wordt uw lichaam goed ondersteund en zult u optimaal ligcomfort ervaren. Het latex matras is flexibel en rekbaar en doordat deze matrassen veerkrachtig zijn, bieden ze een goede ondersteuning . Tot slot is het polyether matras erg warm en zal het matras zich minder snel vormen naar uw lichaam.

Waar kan ik een matras kopen in 140x200?

Wanneer u het beste matras 140x200 heeft gevonden, kunt u deze eenvoudig bestellen. Ten eerste moet u klikken op het gewenste matras en waar mogelijk de kleur bepalen. Dan klikt u op afrekenen en bestelling afronden. Vervolgens vult u uw gegevens in, zodat wij uw nieuwe matras op het juiste adres kunnen bezorgen. Tot slot kiest u uw gewenste betaalmethode. Bij ons kunt u op verschillende manieren uw matras veilig kopen. Wij werken met de volgende betalingsmethoden: iDeal, Creditcard, Paypal, Afterpay en Rembours. Ook kunt u in drie termijnen betalen met behulp van Capayable bij bestedingen tussen de 100 en 1000 euro. De eerste termijn dient u direct te betalen nadat u uw bestelling heeft afgerond. De tweede termijn betaalt u na 30 dagen en de derde termijn pas 60 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Zo heeft u meer betaalgemak.

Hoe onderhoud je je matras?

Het gemiddelde matras is ontworpen voor een levensduur van vijf tot tien jaar, maar afhankelijk van het onderhoud kunt u de levensduur van uw matras verlengen.

Een juiste ondersteuning is essentieel bij elk matras. Het is een aanrader om de steun van je bed elk jaar te controleren, zodat je niet wordt verrast met gebroken latten of veren. Een matrasbeschermer is één van de beste en eenvoudigste manieren om de levensduur van je matras te verlengen. Ook heeft elk type matras er profijt van als het regelmatig wordt gekeerd. Om de twee tot zes maanden uw matras 180 graden keren is bijzonder belangrijk. Uw matras enkele uren in het zonlicht laten luchten, voorkomt dat vocht zich opstapelt en helpt de huisstofmijt-populatie in toom te houden. Tot slot moet elk type matras worden schoongemaakt. Veel fabrikanten geven aanwijzingen voor het verwijderen van vlekken en voor een algemene reiniging, maar de meeste bedden moeten regelmatig worden gestofzuigd om het oppervlakte stof te verwijderen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.