Matrassen

Matrassen

Een matras speelt een zeer belangrijke rol wanneer we spreken over slaapcomfort. Het vormt, in combinatie met de bedbodem, de basis van uw bed. Bekijk hier alle matrassen of krijg persoonlijk advies.

Matras 140x200cm

Een matras is een belangrijk onderdeel van uw leven. Mensen slapen namelijk gemiddeld 1/3 van hun leven en dan is een goed matras een vereiste om elke dag weer goed en uitgerust wakker te worden. Een goed matras laat uw spieren ontspannen en biedt uw lichaam goede ondersteuning tijdens uw slaap. Veel mensen hebben voor hun bed in de afmeting 140x200 twee matrassen van 70x200. Het nadeel van twee keer een 70x200 matras is dat er in het midden van het bed een naad ontstaat, die veel mensen als hinderlijk beschouwen. Een tweepersoonsmatras, zoals de afmeting 140x200, is een goede oplossing voor mensen die niet houden van een naad tussen twee matrassen in.

Verschillende soorten en merken

Op Bedden.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan matrassen met een afmeting van 140x200. U kunt een keuze maken tussen verschillende soorten matrassen, zoals koudschuim-, traagschuim-, polyether-, pocketvering- of latex matrassen. Ook kunt een keuze maken tussen verschillende merken matrassen, zoals Dunlopilo, Swissflex, Damai en Polydaun.

Snel matras zoeken en bestellen

U kunt voor u zelf het zoeken naar een matras erg eenvoudig maken. Op onze site kunt u de matraswijzer gebruiken die u helpt in uw keuze naar het juiste matras. In deze wijzer kunt u bijvoorbeeld de afmeting, hardheid en het soort matras wat u wenst aanklikken. Wanneer u heeft aangeklikt welke wensen u heeft aan een matras komt er een overzicht met de matrassen die aan uw wensen voldoen. Vervolgens kunt u uw gewenste product in uw winkelmand plaatsen, waarna u kunt genieten van een matras dat bij u past.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.