Matrassen

Matrassen

Een matras speelt een zeer belangrijke rol wanneer we spreken over slaapcomfort. Het vormt, in combinatie met de bedbodem, de basis van uw bed. Bekijk hier alle matrassen of krijg persoonlijk advies.

Matras 90x200cm

Een matras is een belangrijk onderdeel van uw leven. Mensen slapen namelijk gemiddeld 1/3 van hun leven en dan is een goed matras een vereiste om elke dag weer goed en uitgerust wakker te worden. Een goed matras laat uw spieren ontspannen en biedt uw lichaam goede ondersteuning tijdens uw slaap.

Verschillende soorten en merken

Op Bedden.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan matrassen met een afmeting van 90x200. U kunt een keuze maken tussen verschillende soorten matrassen, zoals koudschuim-, traagschuim-, polyether-, pocketvering- of latex matrassen. Ook kunt een keuze maken tussen verschillende merken matrassen, zoals Dunlopilo, Vitality Pur en eigen merken.

Snel matras zoeken en bestellen

U kunt voor u zelf het zoeken naar een matras erg eenvoudig maken. Op onze site kunt u de matraswijzer gebruiken die u helpt in uw keuze naar het juiste matras. In deze wijzer kunt u bijvoorbeeld de afmeting, hardheid en het soort matras wat u wenst aanklikken. Wanneer u heeft aangeklikt welke wensen u heeft aan een matras komt er een overzicht met de matrassen die aan uw wensen voldoen. Vervolgens kunt u uw gewenste product in uw winkelmand plaatsen, waarna u kunt genieten van een matras dat bij u past.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.