Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

Pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen hebben een kern van veren die afzonderlijk van elkaar bewegen. In tegenstelling tot de veren van het binnenvering matras, welke de vorm van een zandloper hebben, zijn de veren van het pocketvering matras tonvormig. Alle veren zijn afzonderlijk verpakt in kleine pockets en zijn dicht op elkaar geplaatst om zo optimale stevigheid te bieden. Tegenwoordig zijn er in grote lijnen twee verschillende soorten pocketveringmatrassen aan te duiden. De matrassen met vijf zones en de matrassen met zeven zones. Het verschil hiertussen is in hoeveel delen het matras in de lengte is ingedeeld. Per zone worden er een aantal pocketveren geplaatst. Des te meer veren per zone, des te steviger de lichaamsondersteuning. Elke zone ondersteund een apart deel van het lichaam. Het aantal veren per vierkante meter kan variëren van 250 veren tot 500 veren per vierkante meter. Waarbij 500 veren meer ondersteuning bieden. De veren die dicht op elkaar geplaatst worden kunnen allemaal los van elkaar bewegen, waardoor het matras ondanks de stevigheid wel veel veerkracht heeft.

De verschillende matrassen hebben ook nog verschillende slagen veren. Een veer kan bijvoorbeeld vijf- of zes slagen zijn. Dit beschrijft het aantal rondjes dat een veer draait. Dit aantal is ook bepalend voor de hoogte van een matras.

Opbouw pocketveringmatrassen

Een pocketveringmatras bestaat meestal uit een kern van veren die omhult wordt met een schuimsoort. Dit kan polyetherschuim, traagschuim of koudschuim of zelfs bamboeschuim zijn. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u hier een keuze in maken. De functies van de verschillende schuimen zijn als volgt: traagschuim is een relatief zachte schuimvorm die zich aanpast aan ieders slaaphouding. Doordat het schuim warm wordt vormt het zich, waardoor men in een goede houding voor de spieren komt te liggen. Koudschuim is een iets stevigere vorm van schuim die zich goed in laat deuken voor een goede slaaphouding. Het materiaal blijft lang goed en deukt weer uit wanneer u opstaat. Polyetherschuim is een comfortschuim met een open celstructuur die de pockets een betrouwbare afdeklaag geeft. Doordat de meeste pocketveringmatrassen combinatie matrassen zijn met een schuimsoort gaan ze lang mee. De matrassen bieden vering, ondersteuning en het voelt fijn om er op te liggen.

Voordelen pocketveringmatras

Een pocketvering matras heeft enkele kenmerken die bijdragen aan een uitstekend ligcomfort en een goed slaapklimaat. Het matras heeft het vermogen om vocht goed op te nemen en af te voeren. Hierdoor heeft u niet snel last van een zweterig gevoel waar u wakker van kunt worden. Daarnaast heeft het pocketveer matras ook zeer goede ventilatie eigenschappen, waardoor u het niet snel te warm zult krijgen. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de schuimsoort waarmee het matras afgewerkt wordt.

Uw pocketvering matras eenvoudig bestellen

Wanneer uw voorkeur uit gaat naar een matras met pocketvering, dan heeft u bij Bedden.nl diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u een uitgebreid aanbod maar ook in de matrassen outlet kunt u verschillende soorten matrassen vinden, in diverse gangbare afmetingen. Op die pagina vindt u goedkope pocketveringmatrassen in de aanbieding. Heeft u het juiste pocketvering matras gevonden? Dan kunt u deze direct in uw online winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u verder winkelen of uw bestelling afronden. In de webwinkel betaalt u met behulp van een veilig betaalsysteem. Uiteraard worden uw aankopen netjes bezorgd op het gewenste adres.

Uw pocketveringmatras laten thuisbezorgen

Heeft u geen tijd voor het shoppen van een nieuw matras of een nieuw bed? Dan is het online shoppen op Bedden.nl een uitkomst. U kunt vanuit huis, of als u onderweg bent de fijnste matrassen en leukste bedden uitzoeken op onze site en ze met service laten thuisbezorgen. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van de bestelling, uw persoonsgegevens in te vullen en een betaling te doen. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om uw producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor montage of levering tot in de slaapkamer. Wanneer u hiervoor kiest hoeft u alleen nog de deur open te doen voor onze bezorgers en wordt alles verder voor u geregeld.