Er komen geen producten overeen met de selectie.

Polyether matrassen op Bedden.nl

Polyether matrassen zijn matrassen die gevuld zijn met polyetherschuim. Polyether is een schuimrubbersoort en wordt ook wel comfortschuim genoemd. Polyether is er in veel vormen, maten, structuren en hardheden. De verschillende vormen van het schuim hebben verschillende functies. Zo zijn er vormen die gebruikt kunnen worden voor hoofdborden, maar ook voor matrassen, kussens of stoelen. In alle gevallen is het zo dat polyetherschuim warmte isolerend is. Dit houdt in dat het materiaal warmte vasthoudt. Dit is prima als u het ’s nachts vaak koud heeft. Het houdt u dan heerlijk warm tijdens de koude nachten. Een polyether matras heeft een half open celstructuur, waardoor het wel de mogelijkheid heeft om vocht te absorberen en te reguleren. Het matras is dus warm, maar heeft wel de mogelijkheid om nachtelijks zweet af te voeren.

SG waarde bij een polyether matras

SG staat voor soortelijk gewicht. Dit is het gewicht van het schuim per kubieke meter. Dit wordt beïnvloed door de hoeveelheid lucht die in het schuim zit en door het productieproces. SG waarde heeft niets te maken met stevigheid, maar meer met de kwaliteit van het matras. De waarde zegt iets over hoe duurzaam het product is, hoe veerkrachtig het matras is en dus hoe zwaar het polyether matras weegt. Hieruit kan opgemaakt worden, dat hoe hoger de SG waarde, hoe beter de kwaliteit van het schuim is.

Het gebruik van een polyether matras

Polyether matrassen, ook wel comfort schuim matrassen, worden aanzienlijk meer op logeerbedden en kampeerbedden gebruikt dan op bedden waarop iedere nacht geslapen wordt. Dit heeft vooral te maken met het ondersteunende vermogen van dit matras, dat wat minder is dan bij de meeste andere matrassen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras voor uw logeerbed, een wentelbed, een opklapbed of bijvoorbeeld een vouwbed, dan kunt u een polyether matras kopen. Het matras biedt zeker voldoende comfort voor een goede nachtrust. Het polyether matras is dan ook zeker een ideaal matras om mee te nemen naar de camping of de plaatsen in uw boot. U zult er aanzienlijk beter op slapen dan op een luchtbed. Mocht u een goed matras willen voor dagelijks gebruik, neem dan een kijkje in ons assortiment pocketvering matrassen, koudschuim matrassen of traagschuim matrassen. Deze matrassen zullen net iets langer mee gaan, vanwege de betere kwaliteit van het schuim.

Een polyether matras voor elke nacht

Bent u op zoek naar een goedkoop matras? Dan bent u in het assortiment met polyethermatrassen aan het juiste adres. Doordat het schuim goedkoper geproduceerd kan worden dan de andere schuimen zoals traagschuim en koudschuim, zijn de matrassen van dit materiaal ook lager geprijsd. Daartegenover staat wel dat polyether matrassen korter meegaan en warmte minder goed afvoeren, waardoor ze warm kunnen worden als u slaapt. Op uw nachtrust kunt u beter niet besparen, omdat u meer dan 30% van uw leven slaapt. Dit is 1/3e van een dag en zeer belangrijk voor uw functioneren.

Polyether matras online kopen

Op Bedden.nl kunt u terecht voor een nieuw en voordelig polyether matras. De matrassen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Dus afhankelijk van de maat bed die u heeft, kunt u de juiste afmetingen selecteren en het matras bestellen. Het online aanschaffen van een matras is een eenvoudig proces op onze website. U plaatst het gekozen matras in de winkelmand nadat u de juiste afmetingen heeft geselecteerd. U klikt op bestelling afronden en vervolgens komt u in een formulier. Hier kunt u uw personalia invullen zodat wij de gegevens hebben om uw producten thuis te bezorgen. Tot slot kiest u een betaalwijze. U kunt hierbij kiezen uit Paypal, Creditcard, iDeal en Afterpay. Zoals u kunt zien maken wij het ook mogelijk om uw betaling achteraf te doen.

Als u een matras heeft besteld heeft u 30 dagen garantie. Dit houdt in dat u het matras kunt testen. Mocht het niet bevallen heeft u de mogelijkheid om het binnen de 30 dagen terug te sturen.

Zoals u kunt lezen willen wij optimale service bieden aan onze klanten, wij zijn eerlijk over onze producten en geven u ook eerlijke prijzen voor de kwaliteit die u krijgt. Mocht u ergens niet uitkomen kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.