Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)

Traagschuim matras

Voor een goedkoop traagschuim matras van uitstekende kwaliteit kunt u altijd terecht bij Bedden.nl. Wij zijn een webwinkel die gespecialiseerd is in slapen en slaapgerelateerde producten. Slaap is één van de primaire levensbehoeften en men doet het meer dan 30% van zijn of haar leven. Om deze reden is het verstandig om een goed matras te kiezen dat fijne ondersteuning biedt en lang mee gaat. In onze veelzijdige webwinkel vindt u allerlei soorten matrassen van hoogwaardige kwaliteit. Ook de traagschuim matrassen zijn beschikbaar in diverse afmetingen en verschillende diktes. Dit type matras is geschikt voor 1 persoons- en 2 persoonsbedden. Naast normale matrassen, hebben we ook topmatrassen traagschuim in het assortiment. Een topmatras traagschuim is ideaal wanneer u al een goed bed heeft, maar uw slaapcomfort wilt optimaliseren.

Wat is een traagschuim matras?

Een traagschuim matras is een matras met een aantal uitstekende eigenschappen die bijdragen aan een beter slaapcomfort. Traagschuim is een hele speciale schuimvorm. Dit materiaal heeft namelijk de mogelijkheid om zich te vormen naar het lichaam. Dit komt doordat wanneer het schuim warm wordt, het zich aanpast aan de druk die erop komt. Hierdoor zullen zwaardere delen van uw lichaam ook dieper wegzakken en zult u in een rechte lijn komen te liggen. Een traagschuim matras heeft een celstructuur die de mogelijkheid biedt om vocht te absorberen en warmte te ventileren. Hierdoor heeft u het niet snel té warm. Daarnaast wordt het transpiratievocht dat we in de nacht verliezen goed opgenomen en afgevoerd. Het matras van traagschuim biedt een uitstekende combinatie van elasticiteit en stevigheid, zodat u een goede ondersteuning krijgt.

Een traagschuim matras kan redelijk warm aanvoelen. Als u het snel warm in bed heeft en dit niet prettig vindt, dan zou u misschien beter een koudschuim matras of pocketvering matraskunnen overwegen. Dit matras heeft een celstructuur die meer open is waardoor het matras goed ventileert en absorbeert.

Topkwaliteit bij Bedden.nl

Bedden.nl is een online beddenwinkel met ruime keuze uit allerlei slaap gerelateerde goederen. Dit gaat van bedden tot matrassen, van boxsprings tot dekbedden en van hoofdkussens tot bedtextiel. U bedenkt het en wij hebben het in ons assortiment! Wij willen onze klanten hoogwaardig slaapcomfort voor een eerlijke prijs bieden. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons centraal. Wij proberen uw bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken en wij werken met fabrikanten waar we op kunnen rekenen. Wij doen er alles aan om uw producten zo snel mogelijk thuis te kunnen bezorgen en om een vriendelijke service te bieden. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via de chat, e-mail of via ons telefoonnummer. Wij helpen u graag het beste matras vinden.

Wanneer uw matras binnen is, heeft u 30 dagen garantie. Besluit u in 30 dagen dat u het matras niet fijn vindt liggen of er een andere reden is dat het matras teruggestuurd moet worden, laat het ons dan via onze klantenservice zo snel mogelijk weten. Op die manier kunnen wij uw product zo snel mogelijk retourneren of omruilen, zodat u een matras zult vinden dat wel aan uw wensen voldoet.

Hoe koop ik online een traagschuim matras?

Als u uw traagschuim matras of topmatras heeft uitgezocht, dan kunt u overgaan tot bestellen. Dit is een makkelijk proces wat u overal kan doen. Wij hebben namelijk ook een mobiele en een tablet website. Dus zit u in de trein of bent u op reis, u kunt altijd en overal uw nieuwe matras bestellen! Door de producten in de winkelwagen te plaatsen en vervolgens op bestelling afronden te klikken, komt u een stap dichter bij het ontvangen van uw producten. U hoeft nu alleen nog uw gegevens in te vullen en te kiezen uit één van onze veilige betaalmethoden om de bestelling te voltooien. U kunt kiezen om te betalen via iDeal, Paypal, Creditcard, Afterpay en Capayable bij een bedrag tussen de 100 en 1000 euro. Wanneer dit is gedaan, ontvangt u een orderbevestiging in uw inbox met de levertermijn en een overzicht van uw bestelling.

Topaanbiedingen

In onze matras outlet kunt u verschillende soorten en afmetingen goedkope matrassen vinden, waaronder ook traagschuim matrassen in de aanbieding. Een goedkoop matras in de matras outlet heeft dezelfde goede kwaliteit als de matrassen in het reguliere assortiment. Binnen de outlet kunt u een goedkoop matras bestellen, doordat er extreem hoge kortingen worden gegeven op deze producten. Wij kunnen een goedkope prijs voor deze matrassen aanbieden, omdat het matrassen betreft die uit het assortiment zijn gehaald of verkeerd besteld zijn. Voor ieders budget heeft Bedden.nl het beste matras.