Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

2 persoons matrassen kopen op bedden.nl

Bent u op zoek naar een 2 persoons matras van uitstekende kwaliteit? Dan kunt u op Bedden.nl ongetwijfeld vinden wat u zoekt. Wij hebben in ons assortiment pocketveringmatrassen, latex matrassen, koudschuim matrassen en traagschuim matrassen. De verschillende soorten zijn allemaal in tweepersoonsformaten aanwezig. De matrassen hebben de volgende afmetingen:

  • 140 x 200 tot 220 centimeter
  • 160 x 200 tot 220 centimeter
  • 180 x 200 tot 220 centimeter

Mochten bovenstaande maten niet de maten zijn die u nodig heeft, dan kunt u ook in ons assortiment met twijfelaar matrassen, kingsize matrassen of eenpersoons matrassen kijken. Ook deze zijn in meerdere materialen beschikbaar. Omdat wij al jaren werken met dezelfde fabrikanten zijn wij goed op de hoogte van de kwaliteit van onze producten. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u bij ons de beste kwaliteit tweepersoons matrassen krijgt, die zo lang mogelijk meegaan. Wanneer u een nieuw matras gaat kopen is het belangrijk om de juiste beslissing te maken, u slaapt namelijk ongeveer 30% van uw leven. Dit is een derde van uw dag, wat relatief veel is. Tijdens dat deel van de dag moet u opladen voor wat er komen gaat. Om die reden wilt u qua matras uiteraard de beste kwaliteit. Naast verschillende soorten materialen, maken wij ook onderscheid in de hardheid van een matras. Zo hebben wij zachte, medium en harde matrassen.

Hoe kies ik een 2 persoons matras?

Een nieuw tweepersoonsmatras online bestellen is altijd een spannende beslissing. De keuze van een matras hangt af van een aantal factoren. Ten eerste uw slaaphouding. Slaapt u op uw buik, op uw rug, of op uw zij? Daarnaast is uw gewicht ook een factor die meeweegt in het besluit over een nieuw matras. Bij onze matrassen staan de gewichtsklassen aangegeven zodat u inzicht krijgt in welke geschikt is en welke niet. Tot slot is uw persoonlijke voorkeur ook erg belangrijk. Vindt u het fijn om helemaal in uw matras weg te zakken? Of ligt u liever op een stevige ondergrond? Maak dus voordat u een aankoop doet een goede afweging tussen bovenstaande factoren.

Niet alleen de webwinkel voor uw tweepersoonsmatras

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij weten wat onze klanten wensen; namelijk kwaliteit tegen een scherpe en eerlijke prijs. Dit is dan ook precies wat u mag verwachten van onze webwinkel. Omdat u ook iets te kiezen wilt hebben, is het assortiment uitgebreid en divers. Zo verzekeren wij u ervan dat u altijd 2 persoons matrassen en andere producten online kunt bestellen die het beste bij u passen. Als u een keuze heeft gemaakt voor een 2 persoons matras heeft u nog een aantal stappen te doorlopen. Ten eerste komen er bij de aankoop van een tweepersoons matras een aantal dingen kijken. Heeft u bijvoorbeeld al een molton en hoeslaken in de goede afmetingen? Daarnaast hoort er bij een groter matras ook een groter dekbed en een grotere dekbedovertrek. Tot slot is het mogelijk dat u een tweepersoonsmatras koopt omdat er een tweede persoon in bed bij komt. In dat geval is het ook fijn om een extra hoofdkussen te hebben.

Slaapproducten bestellen op Bedden.nl

Als u heeft kunnen kiezen uit ons brede aanbod tweepersoonsmatrassen en overige slaapproducten en de artikelen die u nodig heeft in de winkelwagen heeft gezet, kunt u doorgaan met het afronden van uw bestelling. Dit gaat op een gemakkelijke manier. U hoeft enkel uw gegevens in te vullen en een betaalwijze te kiezen. U ontvangt een bevestiging in uw e-mail en vanaf dan is het wachten tot uw producten worden bezorgd!

Tweepersoons matras thuisbezorgd

In de orderbevestiging in uw e-mail vind u de verwachte leverdatum. Wanneer dit niet uitkomt, neem dan even contact op met onze klantenservice, zodat wij het voor u kunnen wijzigen. Vooral bij grote producten is het handig als u thuis bent, zodat u de bezorgers kan wijzen waar de spullen heen moeten. Mocht u in een flat of appartement wonen, dan is het handig als u ook aangeeft op welke verdieping u woont en of er een lift aanwezig is. Op die manier wordt het 2 persoonsmatras het snelst thuisbezorgd.