Matraswig

Matraswig

Wanneer u een bed heeft met twee losse matrassen kunt u de spleet tussen de matrassen als een kloof ervaren. Een matraswig biedt hiervoor de ideale oplossing, leg de wig in de spleet en u kunt van twee matrassen een geheel maken.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 - 16:00.)
E-mail: [email protected]

Matraswig

Een matraswig is een ideaal product wanneer u gebruik maakt van twee losse eenpersoons matrassen op een tweepersoons bed. Er kunnen diverse redenen zijn die ervoor zorgen dat u kiest voor twee losse matrassen op uw tweepersoons bed. Zo kan het zijn dat uw partner aanzienlijk meer of minder weegt dan uzelf. Dit kan er op den duur voor zorgen dat de persoon met het minste gewicht als vanzelf naar de andere kant rolt, doordat er daar een soort kuil ontstaan is. Dit is uiteraard zeer oncomfortabel. Twee matrassen is dan de oplossing. Echter, dit brengt een volgend oncomfortabel probleem met zich mee, namelijk de hinderlijke naad tussen de twee matrassen. Dit probleem is snel opgelost met de matraswig.

Een matraswig gebruiken

Matraswiggen zijn speciaal ontworpen om de hinderlijke naad tussen twee matrassen weg te werken op effectieve wijze. Wanneer u gebruik maakt van een matraswig, dan maakt u van twee matrassen eenvoudig een enkel geheel. De matraswiggen zorgen ervoor dat de naad op de eerste plaats niet zichtbaar is, maar daarnaast zorgen zij er ook voor dat deze niet voelbaar is. Een ander voordeel die u zult verkrijgen is wel het gemak van het opmaken van uw bed. Matraswiggen zorgen ervoor dat de matrassen één geheel vormen. Hierdoor is het bed gemakkelijker op te maken als tweepersoonsbed met een enkel matras, dus met tweepersoons beddengoed.

Bestel online in de webwinkel

Bij Bedden.nl kunt u naast verschillende type matrassen ook een uitstekende matras wig kopen. U bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van de matraswiggen, waardoor u gegarandeerd verlost bent van de problemen die twee losse matrassen u op kunnen leveren. Ontdek het zelf en bestel dit product vandaag nog.