Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 10 items

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 10 items

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is een pocketveringmatras?

Een pocketvering matras heeft een kern van pockets. Maar wat zijn die pocketveren precies? Op onderstaande afbeelding kunt u zien dat pocketveren veren zijn die verpakt zijn in pockets, ook wel zakjes. Deze zijn dicht op elkaar geplaatst zodat het gewicht dat op het matras komt goed verdeeld wordt. Pocketvering matrassen zijn verkrijgbaar in een vijf zone variant of een zeven zone variant. Dit houdt in dat het matras in vijf of zeven zones verdeeld is waarin de pockets geplaatst zijn. Des te meer zones, des te beter de ondersteuning van het matras is. Daarnaast varieert het aantal veren per zone tussen de 250 en 500 veren per vierkante meter. Een hoger aantal veren betekent een steviger matras.

Doorsnede pocketvering matras

De pocketvering wordt altijd afgedekt met een laag schuim. Dit kan traagschuim, koudschuim of comfortschuim zijn. Traagschuim voelt heerlijk aan en vormt zich naar de lichaamshouding. Koudschuim is veerkrachtig en ventileert zeer goed. Een aantal pocketveringmatrassen hebben comfortschuim aan de boven en onderkant, waardoor er op beide zijden geslapen kan worden. Bij dit schuim is het wel verstandig om het matras af en toe om te draaien zodat kuilvorming in het matras wordt voorkomen omdat de kwaliteit minder duurzaam is.

Wat zijn de voordelen van een pocketveringmatras?

  • Ondersteuning voor elke lichaamszone
  • Voelt stevig aan
  • Neemt vocht goed op en voert het snel af
  • Ventilerend dankzij de ruimte tussen de veren
  • Is licht verend en veert terug in vorm als u opstaat

Hoe lang gaat een pocketvering matras mee?

Een pocketveringmatras gaat tussen de acht tot tien jaar mee. Dit is afhankelijk van het onderhoud en of het mogelijk is om aan beide kanten te slapen op het matras. Wanneer het matras aan beide kanten beslapen kan worden, kan het namelijk van tijd tot tijd omgedraaid worden en blijft het langer vlak zonder kuilvorming.

Hoe kan ik mijn pocketvering matras het beste onderhouden

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om uw matras zo lang mogelijk goed te houden. Ten eerste is de tijk van een matras vaak afneembaar. Deze kan dus eenvoudig gewassen worden. Dit is hygiënisch en zorgt ervoor dat uw matras er weer als nieuw uitziet. Daarnaast is het verstandig om het matras af en toe om te keren en uw slaapkamer een aantal keer per week te laten doorluchten. U kunt er ook voor kiezen om een matrasbeschermer op uw matras te plaatsen en gebruik te maken van een goede molton en een hoeslaken. Op die manier blijft uw pocketvering matras zo lang mogelijk mooi.

Welke afmetingen pocketvering matrassen zijn er verkrijgbaar?

Op Bedden.nl kunt u pocketveringmatrassen vinden in allerlei maten. De beschikbare maten die wij hebben zijn:

Maat Afmeting
Eenpersoons 90 x 200 centimeter
Kleine Twijfelaar 120 x 200 centimeter
Grote Twijfelaar 140 x 200 centimeter
Kleine Tweepersoons 160 x 200 centimeter
Grote Tweepersoons 180 x 200 centimeter
Kingsize 200 x 200 centimeter

De matrassen kunnen in een aantal gevallen ook besteld worden in lengte maat 210 en 220 centimeter.

Hoe kan ik het matras laten thuisbezorgen?

Wanneer uw voorkeur uit gaat naar een matras met pocketvering, dan heeft u bij Bedden.nl diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u een uitgebreid aanbod maar ook in de matrassen outlet kunt u verschillende soorten matrassen vinden, in diverse gangbare afmetingen. Op die pagina vindt u goedkope pocketveringmatrassen in de aanbieding. Heeft u het juiste pocketvering matras gevonden? Dan kunt u deze direct in uw online winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u verder winkelen of uw bestelling afronden. In de webwinkel betaalt u met behulp van een veilig betaalsysteem. Uiteraard worden uw aankopen netjes bezorgd op het gewenste adres.

Heeft u geen tijd voor het shoppen van een nieuw matras of een nieuw bed? Dan is het online shoppen op Bedden.nl een uitkomst. U kunt vanuit huis, of als u onderweg bent de fijnste matrassen en leukste bedden uitzoeken op onze site en ze met service laten thuisbezorgen. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van de bestelling, uw persoonsgegevens in te vullen en een betaling te doen. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om uw producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor montage of levering tot in de slaapkamer. Wanneer u hiervoor kiest hoeft u alleen nog de deur open te doen voor onze bezorgers en wordt alles verder voor u geregeld.