Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 10 items

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1 - 9 van 10 items

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Topdekmatrassen

Bent u op zoek naar een topmatras of topdekmatras voor optimale ondersteuning? Bij Bedden.nl vindt u de beste topmatrassen, die u op een bestaand matras kunt plaatsen. Of u nu een topdekmatras zoekt voor eenpersoons boxsprings of tweepersoons boxsprings, u vindt bij ons de matrasmaat en het soort topmatras dat u zoekt. Wat dacht u van een traagschuim matras of bent u eerder op zoek naar koudschuim matrassen? Neem nu een kijkje in ons assortiment, een topdekmatras van Bedden.nl is altijd een goede keuze!

Wat is een topdekmatras?

Een topmatras of topdekmatras is een dun matras dat op het normale matras geplaatst kan worden om het slaapcomfort te verhogen. Dit biedt extra comfort. De topper is gemaakt van schuim en is verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Wanneer u twee losse eenpersoons matrassen heeft, is het ideaal om hier een tweepersoons matrastopper op te plaatsen zodat u geen last heeft van de geul die ertussen kan ontstaan. Er zijn dus verschillende soorten matrassen waaruit u kunt kiezen. Wilt u een topmatras kopen? Dan zit u goed bij Bedden.nl! 

Wat voor soorten topdekmatrassen zijn er?

Net als de gewone matrassen in ons assortiment, zijn de topdekmatrassen verkrijgbaar in verschillende materialen. De meeste topdekmatrassen zijn gemaakt van comfort foam, ofwel traagschuim of koudschuim. Dit zijn de soorten topmatrassen:

  • Traagschuim topdekmatrassen
  • Koudschuim topdekmatrassen
  • Latex topdekmatrassen
  • Pocketvering topdekmatrassen

Een topper matras van traagschuim

Elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten en waarden. Ten eerste het topmatras van traagschuim. Dit is speciaal schuim, dat ook wel NASA-schuim genoemd wordt. Een traagschuim topmatras zorgt ervoor dat wanneer u in bed ligt, het matras zich vormt naar uw lichaam. Hierdoor zal uw slaaphouding op een correcte manier gecompenseerd worden zodat rugklachten voorkomen kunnen worden. Traagschuim toppers zijn dus ideaal als u last heeft van uw rug. Koop nu uw traagschuim matrassen bij Bedden.nl! 

Koudschuim toppers

Ten tweede het koudschuim topmatras. Koudschuim is een schuim met een open celstructuur, waardoor het materiaal absorbeert en ventileert. Daarnaast is het schuim van een koudschuim topmatras veerkrachtig, waardoor het topdekmatras terugveert wanneer u opstaat.

Latex toppers

Ten derde het latex topmatras. Latex is een veerkrachtig en flexibel materiaal, waardoor het stevig en verend aanvoelt. Een nadeel aan latex matrassen is dat ze minder goed vocht opnemen en ventileren. Een uitzondering daarin is Talalay latex. Deze matrastoppers zijn gemaakt van natuurlijk materiaal.

Pocketvering matrassen

Tot slot hebben we een aantal pocketvering topdekmatrassen in ons assortiment. Deze matrastoppers hebben kleine veren in pockets die dicht op elkaar gepakt zijn en zorgen voor versteviging van het slaapcomfort. Zoals u kunt lezen hebben de verschillende materialen verschillende functies. Het ene topdekmatras zorgt ervoor dat u lekker zacht ligt, terwijl de andere matrastopper ervoor zorgt dat u een stevigere bodem heeft.

Wat zijn de voordelen van een topdekmatras?

Een topdekmatras kan u ontzettend veel voordeel bieden. Een topdekmatras voelt zacht aan en zorgt voor compensatie van uw stevige normale matras. Een ander voordeel is dat het mogelijk is om er twee verschillende eenpersoons matrassen (van dezelfde hoogte) onder te plaatsen. Dus mochten u en uw partner andere voorkeuren hebben, maar geen last willen hebben van een spleet in het midden, dan is een matrastopper een oplossing!

Welke afmetingen topdekmatrassen zijn er?

U vindt in ons assortiment eenpersoons-, twijfelaar- of tweepersoons topmatrassen. Zie onderstaande tabel voor alle beschikbare afmetingen.

Maat Afmeting
Eenpersoons topdekmatras 70 x 200 centimeter
Eenpersoons topdekmatras 80 x 200 centimeter
Eenpersoons topdekmatras 90 x 200 centimeter
Kleine twijfelaar topdekmatras 120 x 200 centimeter
Grote twijfelaar topdekmatras 140 x 200 centimeter
Kleine tweepersoons topdekmatras 160 x 200 centimeter
Grote tweepersoons topdekmatras 180 x 200 centimeter

Wat heb ik naast mijn topdekmatras nog meer nodig om goed te kunnen slapen?

Een topdekmatras wordt altijd op een matras geplaatst. Wanneer u een nieuw matras nodig heeft, vindt u bij ons ook voordelige eenpersoons matrassen en tweepersoons matrassen. Omdat een topmatras dunner is, hoort hier ook een ander hoeslaken bij. De hoeslakens voor de matrastoppers zitten er mooi strak omheen en passen perfect! Uiteraard zijn een dekbed en een kussen ook nodig om comfortabel te liggen.

Kan ik een topdekmatras thuis laten bezorgen?

Wilt u een topdekmatras kopen? Dan kunnen wij deze bij u thuisbezorgen! Wanneer u online bestelt op onze website, proberen wij uw nieuwe product zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen! Bedden.nl is dé webwinkel wanneer u een nieuwe topper wilt aanschaffen. Een handig matras kopen gaat makkelijk en snel. U kunt verschillende losse matrassen bestellen en een topmatras kopen om over de losse matrassen heen te leggen. Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop topmatras, vindt u die in onze matrassen outlet. Wilt u ook een gewoon matras kopen? Dat kan uiteraard ook in onze webwinkel.

Hoe kan ik het topmatras online bestellen?

Wanneer u alle producten heeft gevonden die u zocht, kunt u overgaan tot bestellen. Wanneer u de winkelwagen opent, vindt u een overzicht van alle producten die u uitgezocht heeft. Controleer voor het bestellen of u de juiste afmetingen heeft geselecteerd. De volgende stap is het invullen van uw gegevens. 

Wat betreft de betaalmethode heeft u verschillende mogelijkheden. Wanneer u vooraf wilt betalen, kunt u kiezen voor iDeal, Creditcard of Paypal. Als u liever achteraf betaalt, kunt u kiezen voor Afterpay bij betalingen onder de 200 euro en Rembours bij bestellingen boven de 200 euro. Ook kunt u betalen in drie termijnen met Capayable bij bedragen tussen de 100 en 1000 euro. Wanneer u uw betaalmethode heeft gekozen en afgerond, wordt er een order voor u aangemaakt en ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Vanaf daar zullen wij er alles aan doen om uw nieuwe topmatras en eventuele andere producten zo snel mogelijk bij u af te leveren.