Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)

Wat is een topdekmatras?

Een topdekmatras is een dun matras dat op het normale matras geplaatst kan worden om het slaapcomfort te verhogen. De topper is gemaakt van schuim en is verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Wanneer u twee losse eenpersoons matrassen heeft is het ideaal om hier een tweepersoons matrastopper op te plaatsen zodat u geen last heeft van de geul die ertussen kan ontstaan.

Wat voor soorten topdekmatrassen zijn er?

Net als de gewone matrassen in ons assortiment, zijn de topdekmatrassen verkrijgbaar in verschillende materialen. Hier kunt u een keuze maken uit een traagschuim of koudschuim matras. Een matras kan bestaan uit de volgende materialen:

  • Traagschuim
  • Koudschuim
  • Latex
  • Pocketvering

Traagschuim

Elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteiten en waarden. Ten eerste het topmatras van traagschuim. Dit is speciaal schuim, dat ook wel NASA-schuim genoemd wordt. Een traagschuim topmatras zorgt ervoor dat wanneer u in bed ligt, het matras zich vormt naar uw lichaam. Hierdoor zal uw slaaphouding op een correcte manier gecompenseerd worden zodat rugklachten voorkomen kunnen worden.

Koudschuim

Ten tweede het koudschuim topmatras. Koudschuim is een schuim met een open celstructuur, waardoor het materiaal absorbeert en ventileert. Daarnaast is het schuim van een koudschuim topmatras veerkrachtig, waardoor het topdekmatras terugveert wanneer u opstaat.

Latex

Ten derde het latex topmatras. Latex is een veerkrachtig en flexibel materiaal, waardoor het stevig en verend aanvoelt. Een nadeel aan een latex topdekmatras is dat het minder goed vocht opneemt en ventileert. Een uitzondering daarin is Talalay latex. Deze matrastoppers zijn gemaakt van natuurlijk materiaal.

Pocketvering

Tot slot hebben we een aantal pocketvering topdekmatrassen in ons assortiment. Deze matrastoppers hebben kleine veren in pockets die dicht op elkaar gepakt zijn en zorgen voor versteviging van het slaapcomfort. Zoals u kunt lezen hebben de verschillende materialen verschillende functies. Het ene topdekmatras zorgt ervoor dat u lekker zacht ligt. De andere matrastopper zorgt er voor dat u een stevigere bodem heeft.

Wat zijn de voordelen van een topdekmatras?

Een topdekmatras kan u ontzettend veel voordeel bieden. Een topdekmatras voelt zacht aan en zorgt voor compensatie van uw stevige normale matras. Een ander voordeel is dat het mogelijk is om er twee verschillende eenpersoons matrassen (van dezelfde hoogte) onder te plaatsen. Dus mochten u en uw partner andere voorkeuren hebben, maar geen last willen hebben van een spleet in het midden, dan is een matrastopper een oplossing!

Welke afmetingen topdekmatrassen zijn er?

U vindt in ons assortiment eenpersoons-, twijfelaar- of tweepersoons topmatrassen. Zie onderstaande tabel voor alle beschikbare afmetingen.

Maat Afmeting
Eenpersoons 70 x 200 centimeter
Eenpersoons 80 x 200 centimeter
Eenpersoons 90 x 200 centimeter
Kleine Twijfelaar 120 x 200 centimeter
Grote Twijfelaar 140 x 200 centimeter
Kleine Tweepersoons 160 x 200 centimeter
Grote Tweepersoons 180 x 200 centimeter

In onderstaande afbeelding ziet u een weergave van onze verschillende matrasmaten op schaal:

Beschikbare maten van het topdekmatras

Wat heb ik naast mijn topdekmatras nog meer nodig om goed te kunnen slapen?

Een topdekmatras wordt altijd op een matras geplaatst. Wanneer u een nieuw matras nodig heeft vindt u bij ons ook voordelige eenpersoons matrassen en tweepersoons matrassen. Omdat een topmatras dunner is, hoort hier ook een ander hoeslaken bij. De hoeslakens voor de matrastoppers zitten er mooi strak omheen en passen perfect! Uiteraard zijn een dekbed en een kussen ook nodig om comfortabel te liggen.

Kan ik een topdekmatras thuis laten bezorgen?

Ja, wij kunnen topdekmatrassen bij u thuis bezorgen! Wanneer u online besteld op onze website proberen wij uw nieuwe product zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen! Bedden.nl is dé; webwinkel voor u wanneer u een nieuwe topper wilt aanschaffen. U kunt verschillende losse matrassen bestellen en een topmatras kopen om over de losse matrassen heen te leggen. Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop topmatras, vindt u die in onze matrassen outlet.

Hoe kan ik het topmatras online bestellen?

Wanneer u alle producten heeft gevonden die u zocht kunt u overgaan tot bestellen. Wanneer u de winkelwagen opent vindt u een overzicht van alle producten die u uitgezocht heeft. Controleer voor het bestellen of u de juiste afmetingen heeft geselecteerd. De volgende stap is het invullen van uw gegevens. Wat betreft de betaalmethode heeft u verschillende mogelijkheden. Wanneer u vooraf wilt betalen kunt u kiezen voor iDeal, Creditcard of Paypal. Als u liever achteraf betaald, kunt u kiezen voor Afterpay bij betalingen onder de 200 euro en Rembours bij bestellingen boven de 200 euro. Ook kunt u betalen in drie termijnen met Capayable bij bedragen tussen de 100 en 1000 euro. Wanneer u uw betaalmethode heeft gekozen en afgerond, wordt er een order voor u aangemaakt en ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Vanaf daar zullen wij er alles aan doen om uw nieuwe matrastopper en eventuele andere producten zo snel mogelijk bij u af te leveren.