Er komen geen producten overeen met de selectie.

Duiken in een lekker zacht comfortabel bed, klinkt als muziek in de oren. Door gebruik te maken van een topdekmatras van 120x200 cm zijn uw slaapproblemen iets van het verleden. Uitgerust wakker worden is de tweede stap naar een productieve, energieke dag. De eerste stap is het aanschaffen van een topdekmatras 120x200 cm dat u de volle ondersteuning geeft tijdens het slapen. Lichamelijke klachten zoals gevoelige schouders, rugklachten en nekklachten kunnen de nachtrust verstoren. Doordat het topdekmatras voor een zachte demping van de drukpunten op uw lichaam zorgt, verhoogt het uw gewenste ligcomfort.

Wat is een topdekmatras ?

Topdekmatrassen van 120 x 200 cm hebben een dikte van tussen de 5 en 10 cm. Deze wordt bovenop het gewone matras gelegd. Topper, topdekmatras of dekmatras zijn allemaal andere namen voor een topdekmatras. U kunt uw onderliggende matras beschermen door er een topdekmatras boven uw gewone matras te doen. Naast bescherming van het matras, zorgt het ook voor extra ligcomfort.

Wat is het nut van een topdekmatras 120x200 cm?

  • Het topdekmatras 120x200 cm biedt extra ligcomfort tijdens het slapen.
  • Het beschermt het onderliggende matras, hierdoor wordt de levensduur ook verlengend.
  • Het biedt extra ondersteuning van uw lichaam tijdens het slapen.
  • Doordat het topdekmatras licht van gewicht is kunt u het gemakkelijk laten luchten en het is eenvoudig om te keren.
  • Topdekmatrassen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, dit zorgt ervoor dat er altijd wel een topdekmatras is dat op uw matras past.

Een topdekmatras 120x200 cm biedt meerdere voordelen. De bovengenoemde voordelen zijn maar een deel hiervan. Kies een van de vele topdekmatrassen die bij u past en ervaar zelf de voordelen.

Tijk wassen van de tijk van uw 120x200 cm topdekmatras

Omdat wij de meeste tijd van ons leven in ons bed doorbrengen is het van belang dat u uw tijk regelmatig wast. We verliezen enorm veel dode huidcellen en vocht door transpiratie tijdens het slapen. Deze blijven allemaal in ons bed liggen. Om deze reden is het van belang om de plek waar we de meeste tijd doorbrengen schoon te houden. Wij raden u aan om uw topdekmatras van 120x200 cm eens in de 4 á 5 maanden te wassen voor mensen met een ‘normale’ transparantie en om de 2 á 3 maanden voor mensen die ‘overmatig’ transpireren. Ons bed heeft veel te verduren, om deze reden is het wassen van de matrastopper belangrijk voor het realiseren van een schoon en comfortabel bed.

Tips voor het reinigen van uw topper

  1. Om de levensduur van uw twijfelaar topdekmatras te verlengen, raden wij u aan om het minimaal een keer in de maand te wassen op 40 graden celsius met een programma dat is afgestemd op fijne materialen met een zacht wasmiddel.
  2. Om te voorkomen dat de vulmaterialen beschadigd worden raden wij u aan om niet te centrifugeren.
  3. Voor het drogen van uw topdekmatras kunt u gerust gebruik maken van een droogrek of een droger.
  4. U kunt uw topdekmatras ook naar een stomerij brengen om deze chemisch te laten reinigen.

Bescherm uw twijfelaar topdekmatras met een molton

Een schoon bed is niet alleen aantrekkelijker om op te liggen maar ook beter voor de gezondheid. Mijten vinden het heel prettig om in stof te nestelen en in een vuil bed is een schrik hoeveelheid mijten aanwezig. Het is dus belangrijk dat u uw bed regelmatig verschoont. Een molton is bestemd om uw 120x200 cm topdekmatras schoon en fris te houden. Naast de mijten voorkomt een molton dat het vocht dat u verliest tijdens het slapen in uw matras terecht komt.

Twijfelaar boxspring

Om het pakket compleet te maken bieden wij in ons assortiment boxsprings aan in verschillende afmetingen. Een twijfelaar boxspring bestaat uit twee boxen van 60x200 cm. Er is gekozen voor een aparte boxen uitvoering, omdat dit betere ondersteuning geeft en deze eenvoudiger te verplaatsen is. Voor het beste slaapcomfort kunt u boven op uw normaal matras een topdekmatras 120x00 cm plaatsen.

Voor de sfeer in uw slaapkamer

Een dekbedovertrek zorgt voor een mooie uitstraling en kan een toevoeging zijn aan de sfeer in uw slaapkamer. Deze kan ook leuk gecombineerd worden met bijpassende kussenslopen. In onze webshop kunt u kiezen een ruim aanbod aan dekbedovertrekken in verschillende kleuren, maten, materialen en merken.