AVEK

AVEK

AVEK maakt producten uitsluitend van hoogwaardige materialen en behaalt zo een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. AVEK bestaat al meer dan 85 jaar en werkt met moderne technieken in combinatie met ambachtelijke vakmanschap.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

AVEK

AVEK is al meer dan 85 jaar een Nederlandse producent van bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems. AVEK staat voor Arbeid Vlijt En Kwaliteit. Ieder product van de producent wordt met veel zorg en liefde gemaakt. AVEK werkt al lange tijd vanuit de traditie van ambachtelijk vakmanschap. De moderne technieken van nu en de ambachtelijke kennis gaan goed samen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de producten zich van vele andere bedden onderscheiden in de slaapmarkt. AVEK hecht veel waarde aan duurzaamheid en comfort. Daarom bestaan de producten uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Zo wordt er bijvoorbeeld een thermische geharde pocketvering in de boxsprings en de matrassen doorgevoerd.

Boxsprings

In deze tijd zijn de boxsprings niet meer weg te denken uit iedere slaapkamer. Het bedsysteem wordt steeds maar populairder. Daarom nemen de boxsprings van AVEK met bijbehorende matrassen en topmatrassen een belangrijke plaats in bij de beddenproducent.

Elke boxspring bestaat uit drie lagen. De vorm van de boxspring zelf vormt de basis. Hier bovenop komt het matras en het topmatras. Het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Ook heeft het topmatras praktische voordelen, u hoeft alleen dit matras op te maken. Ook is dit matras makkelijker te keren dan het gewone matras.

Matrassen

De matrassen van de AVEK collectie vormen samen met de bedbodems en de boxsprings de beste garantie voor een ventilerend slaapsysteem. De kern van de matrassen worden gevormd van hoogwaardige thermisch geharde pocketveren. Ieder matras bestaat uit honderden veren die apart zijn ingepakt en onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De veringen zijn in zones ingedeeld. Hierdoor krijgt elk deel van uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. De matrassen hebben een open celstructuur en hebben daardoor een goede ventilatie. Verder zijn de matrassen flexibel en geschikt voor verstelbare bodems.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.