Business Class Boxsprings

Business Class Boxsprings

Business Class produceert zeer luxe en comfortabele producten die met veel zorg en vakmanschap zijn gemaakt. Business Class biedt diverse soorten boxsprings aan, bekijk het aanbod voor een boxspring van hoogwaardige kwaliteit.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Business class

Sinds kort is er een nieuw merk in de beddenmarkt, Business class. Bedden van Business Class staan voor luxe en comfort. Alle producten van Business Class worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt. De boxsprings van de business Class zijn te bestellen in een standaard variant. Er is echter ook een mogelijkheid om de Business Class boxspring te bestellen in de elektrische variant. De elektrische boxspringset van Business Class heeft verschillende stelmogelijkheden, zodat u in een goede houding bijvoorbeeld televisie kunt kijken of een boek kunt lezen in uw bed.

De boxspringset

Tegenwoordig worden boxsprings al populairder en is een boxspring niet meer weg te denken uit slaapkamers. Business Class heeft daarom drie geweldig nieuwe boxspringsets voor u klaar staan. De boxspringset bestaat uit twee matrassen en een topdekmatras, die op de twee boxspring boxen van de set rusten. Het topdekmatras zorgt voor een extra comfortabele laag, zodat u een optimaal slaapcomfort zult ervaren.

Matrassen

De matrassen en het topdekmatras die bij de boxspringset geleverd worden zorgen samen met de bedbodems en de boxsprings voor een geweldige comfortabele en ontspannen nachtrust. De matrassen hebben een kern van 500 pocketveren per vierkante meter en hebben een 7-zone indeling, zodat er goede ondersteuning wordt geboden aan de verschillende onderdelen van uw lichaam. Bij het topdekmatras heeft u de keuze voor een koudschuim-, traagschuim- of Talalay topdekmatras. Deze topdekmatrassen hebben ieder hun eigen kenmerken. Mocht u vragen hebben over de verschillende soorten topdekmatrassen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke en gespecialiseerde klantenservice.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.