Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

Castella is een nieuw merk op de markt van hoofdkussens en dekbedden. Hun slogan is “the art of dreaming". Castella streeft er naar om producten van hoogwaardige kwaliteit te ontwikkelen die bijdragen aan de 'kunst van het dromen'. Daarnaast staat het dromen ook symbool voor dat het merk altijd blijft dromen om groter en beter te worden.

Castella hoofdkussens

Castella wilt dat iedereen heerlijk kan slapen op een hoofdkussen wat perfect past bij de slaaphouding van diegene. De hoofdkussens zijn dan ook beschikbaar met verschillende vullingen. Speciaal aan de hoofdkussens van Castella is dat ze niet alleen aanpasbaar zijn in stevigheid, maar dat een aantal ook aanpasbaar zijn in dikte. Bedden.nl heeft met zorg een aantal kussens van de Castella productlijn geselecteerd die geschikt zijn voor allerlei slapers. Ook aan de kinderen is gedacht met het Castella Kidzies kinderkussen.

Dekbedden van Castella

Naast de selectie hoofdkussens heeft Bedden.nl ook een aantal dekbedden van het merk Castella op de website. Dit zijn speciaal geselecteerde dekbedden. De vullingen bij deze dekbedden variëren tussen dons en synthetische vulling. Bij de donzen dekbedden is onderling ook nog variatie mogelijk wat betreft de hoeveelheid dons en de afkomst van de dons. Alle dons die gebruikt is in deze dekbedden is voorzien van het Downafresh greenline label. Dit label garandeert dat de dons is verkregen volgens de Europese richtlijnen wat betreft het dierenwelzijn en dat de dons voldoet aan de hygiëne eisen.

Kortom, Castella is een jong, maar nu al succesvol merk die veel in zijn mars heeft en een prachtige collectie aanbied.