Cinderella Bedding

Cinderella Bedding

Cinderella Bedding produceert al meer dan 45 jaar diverse kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens. Cinderella is een bekend merk, heeft diverse kwalitatief goede producten in het assortiment en produceren erg modieus en comfortabel beddengoed.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Cinderella Bedding

Cinderella Bedding staat bekend als de trendsetter op het gebied van trendy en modieus beddengoed. Cinderella maakt en verkoopt al meer dan 45 jaar kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens. De collectie en producten van Cinderella Bedding kenmerken zich door innovatie, moderniteit, een hoogwaardige kwaliteit en een gunstige prijsstelling. Cinderella producten zorgen er voor dat u elke nacht weer kan genieten van een heerlijke nachtrust zodat u de volgende dag er weer fris tegen aan kan.

Cinderella kussens

Een goed hoofdkussen is cruciaal voor een goede nachtrust. Cinderella Bedding biedt een breed assortiment Cinderella hoofdkussens. Van de comfortabele klassiekers tot speciale kussens met neksteun of bijvoorbeeld een stabilisatieschot. Hieronder even de bekende Cinderella hoofdkussens collecties voor u op een rijtje gezet.

  • Cinderella New Classic
  • Cinderella Orthoflex
  • Cinderella hoofdkussens collectie

Cinderella dekbedden

Een Cinderella dekbed heeft duidelijke kenmerken zoals een speciaal biesband en een hoeklint. Daarnaast worden Cinderella dekbedden van Cinderella Bedding altijd geleverd in een handige moderne draagtas. Deze Cinderella draagtassen zorgen er voor dat u uw aangeschafte producten eenvoudig kan meenemen of opbergen waarbij zij goed beschermd blijven. Cinderella staat bekend voor kwaliteit en daarom wordt elke Cinderella Bedding dekbed geleverd met een garantiecertificaat van vijf jaar voor eventuele fabricagefouten. Cinderella Bedding heeft de volgende dekbedden: Cinderella synthetische dekbedden, Cinderella natuurlijke dekbedden en Cinderella zomerdekbedden. Bekijk nu snel het assortiment hier op Bedden.nl.

Cinderella dekbedovertrekken

Naast kussens en dekbedden, verkoopt Cinderella Bedding ook dekbedovertrekken en hoeslakens. Bekijk de collectie Cinderella dekbedovertrekken en (hoes)lakens online. Al 50 jaar is Cinderella trendsettend als het gaat om dekbedovertrekken en ander bedtextiel. Bent u op zoek naar een trendy dekbedovertrek? Dan is het merk Cinderella Bedding wellicht wat voor u. De Cinderella dekbedovertrekken zijn trendy en de keuze is enorm. Bent u op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Bekijk dan eens het Cinderella dekbedovertrek assortiment op onze site want wij zijn er van overtuigd dat er wat tussen zit wat perfect bij u past! Veel shop plezier! .

 

Een ogenblik geduld a.u.b.