Deltex

Deltex

Deltex heeft producten gemaakt van de beste grondstoffen en door traditionele vakmanschap hebben ze een hoogwaardige kwaliteit. Deltex is een grote leverancier van zeer comfortabele hoofdkussens en dekbedden.
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Deltex

Slapen is voor iedereen belangrijk. Door de jarenlange ervaring van Deltex weten zij aan welke basiseisen het beddengoed moet voldoen om te zorgen dat iedereen een ongestoorde nacht kan beleven. Het assortiment brengt oplossing op maat. De beste kwaliteit aan grondstoffen, traditionele vakmanschap en productietechnieken staan samen voor de hoogwaardige producten in diverse soorten prijsklassen. Er wordt alleen maar gebouwd op een vooruitziende blik. Constant worden de nieuwe trends en innovaties onder de loep gelegd, zodat er nieuwe producten worden geïntroduceerd. Deltex brengt comfort, kwaliteit en uitstraling goed met elkaar in evenwicht.

Het beste voor ieder bed

Het beddenbedrijf biedt oplossingen voor iedereen. Deltex is ook de grootste leverancier van slaaptextiel voor onder andere vakantieparken en gerelateerde markten. Voor de institutionele markt (medische sector) zoals, zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen, wordt Sanidor gebruikt. Dit merk wordt ook verkocht op Bedden.nl. Dit merk staat bekend voor de hoogwaardige, kookwasbare medische dekbedden en kussens.

De producten

Deltex voert een aantal merken in de retailmarkt en de institutionele markt. Namelijk; Cinderella, Essenza en Walra. Met deze merknamen wordt de retailmarkt bediend. Ook leveren zij een tal van producten onder private labels. Onder de eigen merknaam Deltex worden uitgebalanceerde lijnen hoofdkussens en dekbedden die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben. Hiermee komen zij tegemoet aan alle slaap-wensen van iedere individuele consument.

Wat is Deltex nog meer

Deltex is meer dan alleen een merknaam. Het is ook een begrip. De diverse producten voldoen aan de marktconforme eisen en hebben ieder ook hun eigen karakter. Ruim 90% van de productie vindt plaats in eigen huis, namelijk het Twentse Delden. Betrouwbaarheid en flexibiliteit worden gegarandeerd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.