Diamond Spring Company

Diamond Spring Company

Diamond Spring Company produceert kwalitatieve producten, zoals hoofdkussens, matrassen en boxsprings. Het Belgisch familiebedrijf werkt vakkundig en staan voor kwaliteit, innovatie en comfort.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Diamond Spring Company

Diamond Spring Company is een Belgisch familiebedrijf, dat in een korte tijd een prominente rol heeft ingenomen binnen de beddenmarkt. Dit komt vooral door innovatief management en het vakkundig inspelen op de huidige slaaptrends. Doordat Diamond Spring Company het productieproces grotendeels in eigen hand houdt, kunnen zij de kwaliteit waarborgen die wenselijk is. Van de productie van hoofdkussens, matrassen en topdekmatrassen tot lattenbodems en boxsprings heeft Diamond Spring Company de gewenste expertise. Zo kunt u met een gerust hart uitgaan van de kwaliteit van deze producten.

Boxsprings

De boxsprings van Diamond Spring Company zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn als complete set verkrijgbaar. Zo bestelt u de boxspring in een kleur naar keuze en kunt u kiezen uit welk materiaal uw matras wordt samengesteld. Ook is het mogelijk om een topdekmatras bij uw boxspringset te bestellen. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw matras en zorgt ook voor extra slaapcomfort. Omdat de boxsprings ook in veel gevallen in een elektrisch variant beschikbaar zijn, is het ook mogelijk om de boxsprings met split topdekmatrassen te bestellen. Zo kunt u apart per zijde uw boxspring verstellen als u een tweepersoons boxspring heeft gekocht.

Overige producten

Naast de boxsprings met toebehoren kunt u de matrassen en topdekmatrassen van Diamond Spring Company ook los bestellen. De producten van Diamond Spring Company zijn tegen een goede prijs verkrijgbaar op Bedden.nl omdat de tussenhandelaars worden vermeden. Door direct contact zijn de producten direct bestelbaar en kan er snel worden overgegaan tot levering. Ook de luxe huislijn 'Royal Windsor' is afkomstig van Diamond Spring Company. Binnen dit huismerk vallen chique boxsprings, uiteraard in combinatie met kwalitatief uitstekende matrassen. Naast de huidige productie probeert Diamond Spring Company ook op een innovatieve manier deel te nemen aan de beddenmarkt. Zo staat een verbetering van het slaapcomfort altijd hoog in het vaandel bij het Belgische familiebedrijf.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.