Dico

Dico

Het Duitse merk Dico is al sinds 1962 een grote speler op de beddenmarkt en levert hoogwaardige bedden in heel Europa. Dico produceert diverse producten die kwalitatief uitstekend zijn en er is voor ieder wat wils.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Dico

Dico is sinds 1962 een van de grootste spelers op de beddenmarkt. Dico heeft zijn oorsprong in Duitsland, maar heeft door de jaren heen een bestand opgebouwd, waardoor aan meer dan 20.000 zaken in heel Europa geleverd wordt. Het bedrijf werkt alleen met materialen met de hoogste kwaliteit en dit is te merken aan de duurzaamheid van de Dico producten. Naast complete ledikanten verzorgt Dico ook uw lattenbodems. Zodoende zijn de ledikanten van Dico met hoogwaardige lattenbodems verkrijgbaar, maar kunt u ook een lattenbodem kopen voor in uw huidige ledikant.

Dico bedden

Dico is van oorsprong gespecialiseerd in bedden en ledikanten. Het Duitse merk levert een grote verscheidenheid aan ledikanten. Zo zijn er beklede ledikanten en metalen bedden, maar ook houten bedden en hemelbedden. De ledikanten worden, in tegenstelling tot boxspring combinaties, geleverd zonder matras. Bij de ledikanten van Dico dient u dan ook zelf een goed matras uit te zoeken. Binnen het assortiment van de beddenleverancier is er voor ieder wat wils. Zo zijn er bedden met een meer klassiek uiterlijk, maar zijn er ook moderne bedden verkrijgbaar. De ledikanten zijn eenvoudig in montage en omdat de ledikanten op poten staan is er vrij eenvoudig onder schoon te maken. Zo zorg u ervoor dat u slaapkamer, naast modieus, ook schoon blijft.

Lattenbodems

Bijkomend voordeel van de ledikanten van Dico, is dat de ledikanten ook met kwalitatief uitstekend lattenbodems geleverd kunnen worden. Omdat Dico de levering van lattenbodems ook in eigen handen heeft, passen de lattenbodems perfect bij de ledikanten. Lattenbodems zorgen ervoor dat uw matras voldoende draagvlak krijgt en, afhankelijk van de lattenbodem, zorgen zij voor extra comfort tijdens de slaap. Naast lattenbodems beschikt Dico ook over een ruim assortiment aan schotelbodems. Bij schotelbodems zitten er als het ware schoteltjes op de latten, wat voor extra draagkracht en slaapcomfort zorgt.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.