Disney

Disney

Iedereen kent het Disney merk. Disney heeft diverse leuke producten voor uw kinderen, waaronder ledikanten en dekbedovertrekken. De producten zijn kwalitatief goed en zien er Disney waardig uit.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Disney

Als u uw kind wilt verrassen met leuke slaapartikelen, dan kunt u met gemak kiezen voor het merk Disney. De kinderbedjes van dit bekende merk zijn uitstekend geschikt voor kinderen en speciaal voor kleine kinderen in kleine afmetingen beschikbaar. Disney spreekt voor alle kinderen, en zelfs nog voor de meeste volwassen, tot de verbeelding. Met gave thema's als Monsters en Planes voor jongens en Princess en Minnie Mouse voor meisjes zorgt de producent elke keer weer voor producten die voor kinderen het slaapplezier verhogen.

Disney ledikanten

De ledikanten van Disney geven een fijne slaapplek voor kinderen, maar zorgen ook voor een extra speelplaats voor uw kind. Zo zijn er van de verschillende Disney thema's aparte ledikanten in de vorm van een auto een vliegtuig of in de vorm van een kasteel of koets. Zo kunnen uw kinderen zich eindeloos vermaken in hun slaapkamer en hebben ze ook een bed, waarin het leuk slapen is. De Disney bedden zijn gemaakt van duurzaam MDF materiaal, waardoor het bed een aankoop is waar u en uw kind nog lang plezier aan kunnen beleven. De ledikanten van Disney met kindermatras zijn ook nog eens verkrijgbaar met handige uitschuiflades onder het bed, zodat u gemakkelijk allerlei slaapartikelen kunt opbergen of uw kind het speelgoed direct op kan ruimen.

Thema's

Natuurlijk is Disney bij iedereen bekend vanwege Jungle Book en The Lion King. Toch weet Disney elke jaar weer kinderen te verrassen met spannende of romantische nieuwe thema's. De onderwerpen voor kinderen variëren van Cars en Planes tot Princess en Hello Kitty. De producten die Disney hierbij maakt, zijn dan ook geheel in het thema van het onderwerp. Zo is er een echt auto bed van Cars beschikbaar of kunt u kijken naar een bed in de vorm van een kasteel of een koets. De producten zijn ideaal om in te spelen en zodoende meer dan een slaapproduct.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.