Dormai

Dormai

Dormai maakt sinds 2009 zeer goede boxsprings speciaal voor kinderen. De boxsprings zijn ontworpen door Dormai en geproduceerd in Duitsland onder de strengste kwaliteitsnormen. De boxsprings zijn hierdoor duurzaam en kwalitatief uitstekend.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Bent u de trotse eigenaar van een boxspring? En bent u tevreden over de heerlijke nachtrust die u door het bed krijgt? Dan gun je dit je kinderen toch ook? Dormai is het antwoord. Dit bedrijf maakt sinds 2009 kinderboxsprings speciaal vervaardigd voor tieners. Deze boxsprings voor kinderen bieden het comfort van normale boxspringscombinaties, maar gecombineerd met een speels design.

Specialisme

Door de jaren heen is Dormai uitgegroeid tot een echte kinderboxspring specialist. Het bedrijf heeft deze soort boxsprings als eerste in heel Europa geïntroduceerd. Dormai wilt dat kinderen een net zo goed, mooi en comfortabel bed hebben als volwassen personen. Daarnaast willen ze toonaangevend blijven en om deze reden dagen ze zich zelf uit om telkens weer de lat hoog te leggen. Dormai ontwerpt alle kinderboxsprings zelf die vervolgens in Duitsland, onder de strengste kwaliteitsnormen, gefabriceerd worden. Duurzame, unieke en stijlvolle kinderboxsprings zijn het resultaat. De kinderboxsprings van Dormai garanderen uw kind een uiterst comfortabele nachtrust en jaren lang plezier.

Kinderbed naar wens

Een bed moet uiteraard van hoogstaande kwaliteit zijn. Hij moet uw kind een goede en veilige nachtrust kunnen bieden, maar het oog van uw kind wilt natuurlijk ook wat. Om deze reden schenkt Dormai ontzettend veel aandacht aan het uiterlijk van de kinderboxsprings. Ze steken veel tijd in het creëren van dessins en de mooiste afwerkingen. Dormai staat bekend om haar innovativiteit en de vele aandacht die zij spendeert aan de ontwerpen.

Uw kinderboxspring op Bedden.nl

Wij van Bedden.nl vinden het zeer belangrijk dat al onze klanten kunnen genieten van de beste producten. Dit geldt voor ons gehele assortiment variërend van bed textiel, kussens, dekbedden, ledikanten en meer. Al onze producten dienen u optimaal comfort en plezier te bieden. Daarom bieden wij u nu ook de Dormai kinderboxsprings. Ze genieten een hoge kwaliteit en garanderen jarenlang plezier.

Het kan zijn dat het online bestellen van een bed voor u nieuw en spannend is. Veel mensen, waaronder misschien u, realiseren zich niet dat er veel voordelen verbonden zijn aan online aankopen doen. Ten eerst zijn wij altijd goedkoper dan onze offline concurrenten. Wij hoeven geen hoge kosten te dragen voor een winkel, warenhuis of pand. Op deze manier kunnen wij u altijd de voordeligste prijs aanbieden. Verder kunt u uzelf oriënteren en producten bestellen vanuit het comfort van u eigen huis- of werkomgeving. Al onze producten hebben een uitgebreide omschrijving. Als u additionele informatie wilt hebben over een bepaald product of over andere zaken kunt u bellen, e-mailen of uw vraag via de online chat stellen. Er zit altijd iemand klaar om u verder te helpen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.