Er komen geen producten overeen met de selectie.

DreamHouse Bedding

DreamHouse Bedding is een prestigieus merk binnen de dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken zijn in eerste instantie bedoelt om uw (dek)bed schoon en hygiënisch te houden. Dit betekent echter niet dat een dekbedovertrek er niet leuk uit mag zien. DreamHouse Bedding weet verscheidene leuke, chique en romantische dekbedovertrekken aan te bieden, waarbij de producten onder te verdelen zijn in drie lijnen. Zo zijn er populairdere dekbedovertrekken, puur flanellen sets en een aparte lijn voor kinderen. De dekbedovertrekken zijn in verscheidene afmetingen verkrijgbaar en worden geleverd met kussensloop.

Collecties

In de eerste collectie voert Dreamhouse meerdere thema’s. De thema’s zijn stijlvol, trendy en horen thuis in de moderne tijd. Zo heeft DreamHouse Bedding thema's met boeddha’s, veren en verschillende inspirerende leuzen. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is het populaire ‘hij en zij’ thema, wat bol staat van romantiek. Daarnaast heeft het merk ook abstracte en decoratieve thema’s.

De tweede collectie bestaat uit flanellen dekbedovertrekken. Deze collectie kan vooral omschreven worden als een stijlvolle lijn en er wordt gebruik gemaakt van meerdere chique thema's. Deze collectie wordt getypeerd door luxe en romantiek. Dit komt door het gebruik van strakke lijnen en rozen.

De laatste lijn bevat dekbedovertrekken voor kinderen en heet dan ook toepasselijk DreamHouse Bedding for kids. Zowel meisjes als jongens kunnen hier hun geluk helemaal op. Zo zijn er roze dekbedovertrekken met daarop paarden en katten afgebeeld. De jongens kunnen kiezen uit een stoere auto's of een brandweer of piraten thema.

Eigenschappen

De dekbedovertrekken van DreamHouse zijn allemaal gemaakt van 100% katoen en de instopstrook beslaat de gehele breedte voor extra gemak. Door de extra lange instopstrook zijn de sets geschikt voor een dekbedlengte van 200 en 220 centimeter. De eenpersoons overtrekken worden geleverd met één bijpassende kussensloop terwijl de tweepersoons sets geleverd worden met twee kussenslopen.