Dunlopillo

Dunlopillo

Tijdelijk op alle hoofdkussens van Dunlopillo 25% korting. De beste latex hoofdkussens voor een superscherpe prijs!
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Dunlopillo

Dunlopillo is een merk met een grote historie. Origineel stamt Dunlopillo af van het Duitse merk Dunlop, een Duitse bandenexpert. Het merk heeft door de tijd bewezen een innovatieve speler te zijn binnen de slaapbranche. Zo ontwikkelden zij de term puntelasticiteit, wat betekent dat uw gewicht wordt verdeelt over het hele matras en u geen drukpunten ervaart. Ook kwam Dunlopillo als eerste met een schuimrubberen matras, die zorgde voor verhoogde puntelasticiteit. Door de jaren heen is Dunlopillo zich naast de matras gaan specialiseren in lattenbodems, kussens en andere slaap accessoires.

Dunlopillo matrassen

Dunlopillo onderscheidt zich van andere merken door zijn gedegen kennis van matras materialen. Dunlopillo maakt gebruik van vier soorten materialen, namelijk latex, Talalay, koudschuim en traagschuim. Dunlopillo heeft in haar matrassen assortiment verschillende combinaties van deze materialen, ook in combinatie met pocketvering. Zodoende kunt u naar eigen voorkeur een matras uitkiezen die bij uw slaapstijl past.

Dunlopillo kussens

Dunlopillo produceert ook kussens, naast het brede assortiment aan matrassen. Omdat een goede matras niets is zonder een goed hoofdkussen, specialiseert Dunlopillo zich ook op het gebied van hoofdkussens. Voor haar kussens maakt Dunlopillo gebruik van Talalay latex, dat zorgt voor voldoende veerkracht van het kussen. Het hoofdkussen Super Comfort is al eens door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop, wat de kwaliteit van Dunlopillo maar eens te meer aangeeft. Voor al uw slaapgemak kunt u dus terecht bij Dunlopillo, van kussen tot matras.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.