Dutch Decor
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sierkussens van Dutch Decor

Dutch Decor is een modern en trendy merk van sierkussens. Op Bedden.nl vindt u een basiscollectie met een wisselende aanvulling van thema sierkussens die per seizoen toegevoegd worden aan ons assortiment. Doordat wij een standaard basiscollectie aanvullen met wisselende seizoens-collecties hebben wij voor iedere woonkamer of slaapkamer een sfeervol en passend sierkussen. De sierkussens van Dutch Decor zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar ook in verschillende kleuren, patronen, prints en verschillende stoffen.

Over Dutch Decor

Dutch Decor is in 1994 opgericht en handelt sindsdien in sierkussens. Ze produceren ze deels zelf, maar importeren ook kussens om een zo volledig mogelijke collectie te kunnen bieden. De lijn met sierkussens van Dutch Decor wordt ongeveer twee keer per jaar uitgebreid om zo de consument te kunnen blijven voorzien van de laatste trends. Ook in de sierkussen branche zijn er namelijk wisselingen in populaire terug te zien. De voorkeuren en trends kunnen bijvoorbeeld wisselen in keur, stof, bewerkingen en patronen. Dutch Decor doet er alles aan om de consument de nieuwste en mooiste sierkussens te kunnen bieden.

Oeko-Tex certificering

Dutch Decor werkt alleen met bedrijven die een Oeko-Tex certificering hebben. Dit keurmerk is bedoeld om garanties te geven op gezondheid. De producten van Dutch Decor moeten bijvoorbeeld gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen en vrij zijn van schadelijke kleurstoffen of schadelijke reinigingsmiddelen. Door deze certificering bent u er zeker van dat de producten veilig en milieubewust geproduceerd zijn en dat u geen allergische reacties zult krijgen van de producten van Dutch Decor.

Sierkussen van Dutch Decor online kopen

Als u een mooi sierkussen van Dutch Decor heeft uitgezocht kunt u deze snel en makkelijk bestellen via onze website. U plaatst het gekozen sierkussen van Dutch Decor in uw winkelmand, u klikt op bestelling afronden en u vult uw gegevens in zodat wij weten waar we uw producten kunnen bezorgen. Tot slot kunt u via één van onze veilige betaalmethodes afrekenen. Vervolgens ontvangt u een orderbevestiging met een verwachte leverdatum en zullen wij er alles aan doen uw producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.