Van hoog naar laag sorteren

3 item(s)

Van hoog naar laag sorteren

3 item(s)

Duvet Doré

Het luxe merk Duvet Doré is vooral bekend om haar donzen producten. Het merk is gespecialiseerd in de productie van dekbedden en hoofdkussens; Duvet Doré betekent dan ook eigenlijk gouden dekbed. Het merk is een onderdeel van Ducky Dons, een Nederlandse dekbeddenproducent. De producten van Duvet Doré worden geheel in Nederland geproduceerd. Van het wassen van de veren en het dons tot het gehele productieproces met het vullen van de dekbedden aan toe. Naast de Nederlandse productie voldoet het merk met haar productie ook aan de strenge Europese regelgeving omtrent de productie van donzen dekbedden en kussens.

Dekbedden

De dekbedden van 'het gouden dekbed' zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Zo zijn de dekbedden van Duvet Doré als één- en in tweepersoons variant beschikbaar en kunt u kiezen voor de lengtemaat 200 centimeter, maar u kunt ook kiezen voor een langer dekbed van 220 centimeter. Dekbedden zijn uiteraard bedoeld om voor genoeg warmte te zorgen tijdens het slapen, maar het kan per seizoen verschillen hoeveel warmte u nodig heeft. Daarom levert Duvet Doré de dekbedden ook in een 4-seizoenen uitvoering. Deze uitvoering heeft twee delen (een lente-/herfstdeel en een zomer deel) die aan elkaar bevestigd een warm winterdeel vormen. Zo heeft u voor elk seizoen en dekbed dat genoeg warmte afgeeft.

Hoofdkussens

Duvet Doré heeft ook een hoofdkussenlijn. Deze hoofdkussens zijn ook voor het overgrote deel van dons. De kussens zijn onder te verdelen in puntkussens en boxkussens. Het onderscheid tussen deze twee kussensoorten is dat het boxkussen over het algemeen wat hoger ligt dan het puntkussen. Een boxkussen kan ook uit verschillende 'kamers' bestaan. Zo kan de kern van het kussen stevig zijn, voor goede ondersteuning, maar is de buitenkant van het kussen heerlijk zacht, voor optimaal slaapcomfort. Met de donzen hoofdkussens van Duvet Doré waant u zich zodoende elke nacht in een hotel.