Essenza

Essenza

Essenza staat voor Nederlands vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit en draagt dat uit in haar producten. De Essenza collectie op Bedden.nl bestaat uit verschillende soorten en maten dekbedden en kussens die op deze pagina voor u staan uitgestald.
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Essenza is een hip merk met een uitstraling van hoge klasse voor een betaalbare prijs. De Essenza collectie op Bedden.nl bestaat uit verschillende soorten en maten dekbedden en kussens. Essenza is een mooi merk met een uitstekende kwaliteit en fantastische slaapbeleving. De collectie bevat dekbedden in alle warmteklassen, verschillende soorten vulling van dons tot synthetisch en in verschillende maten. Maar ook hoofdkussens zijn verkrijgbaar in verschillende stevigheden en met verschillende vullingen. Kortom, Essenza is een stijlvol merk die garant staat voor een luxe kwaliteit. Essenza staat voor Nederlands vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit en draagt dat uit in haar producten.

Dekbedden

De dekbedden van Essenza zijn verkrijgbaar in de afmetingen 140 x 200 cm tot en met 240 x 220 cm. Voor elke maat bed biedt Essenza dus een passend dekbed. Daarnaast heeft Essenza dekbedden met verschillende type vullingen. Dit varieert tussen dons, synthetisch, Texelse scheerwol, katoen en wildzijde. Elke vulling heeft zijn eigen voordelen en kwaliteiten. Daarnaast bevat de collectie van Essenza verschillende soorten dekbedden. Dit varieert tussen zomerdekbedden, enkele dekbedden en 4-seizoenen dekbedden. De dekbedden variëren dan ook in warmteklassen, waardoor er voor elk seizoen een geschikt dekbed is.

Hoofdkussens

De collectie hoofdkussens is zeer breed samengesteld. De collectie bestaat uit hoofdkussens met verschillende vullingen waardoor er keuze is van basic tot luxe. De kussenvullingen die Essenza in het assortiment heeft opgenomen zijn synthetisch, Texelse scheerwol, kapok, en dons.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.