Hello Kitty

Hello Kitty

Hello Kitty is een bekend merk dat oorspronkelijk uit Japan komt. Sinds de jaren '70 is Hello Kitty erg bekend en staat ze op heel veel verschillende producten, waaronder leuke ledikantjes voor uw kind. Hello Kitty is gekenmerkt door veel roze en het schattige uiterlijk.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Hello Kitty

Hello Kitty is één van de populairste merknamen in de hele wereld. Het merk is voortgevloeid uit de Japanse 'Kawaii' cultuur, wat staat voor schattigheid. In de jaren ’70 heeft schattigheid en het feit dat alles lief gevonden moest worden de Japanse cultuur doordrongen. Dit is goed te zien aan de vrolijke kleuren, glinsteringen en grote ogen die de Japanse anime (tekenfilms) kenmerken.

Opkomst

Hello Kitty is onderdeel van het Japanse bedrijf Sanrio. Het figuurtje werd ontworpen in 1974 door Ikuko Shimizu. Het kleine lieve katje, dat niets anders dan schattigheid uitstraalt, verscheen in 1975 voor het eerst op een portemonnee. In 1976 werd het merk in Amerika geïntroduceerd en is sindsdien immens populair geworden. Tegenwoordig wordt er een breed scala aan Hello Kitty producten gefabriceerd en verkocht over de hele wereld. De producten variëren van educatieve tekenfilms en bordspellen tot aan bedden en handzeepjes.

Hello Kitty bedden

Hello Kitty produceert ook kinderbedden en beddengoed. De bedden doen het hart van elk klein meisje sneller kloppen. De slaapproducten zijn helemaal in thema van Hello Kitty met de bijpassende kleuren en versieringen. De bedden zijn zeer kindvriendelijk en zullen voor dagenlang plezier zorgen. Op Bedden.nl bieden we verschillende soorten Hello Kitty bedden aan, dus kijk gerust even rond. Bestellen kan snel en gemakkelijk. Betalen is 100 procent veilig en de betaling kan door meerdere erkende instanties, zoals iDeal, PayPal, Afterpay en middels uw creditcard, voltooid worden.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.