Er komen geen producten overeen met de selectie.

De hoeslakens van Home Care zijn dankzij hun uitmuntende kwaliteit jersey een echte aanwinst voor uw slaapkamer. Deze hoeslakens zijn er in veel verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Bij Home Care kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een regulier een- of tweepersoonshoeslaken aan te schaffen, maar ook dubbelgeweven varianten behoren tot het uitgebreide assortiment.

Dubbelgeweven Hoeslakens

Dubbelgeweven hoeslakens zijn ideaal te gebruiken voor mensen die gebruik maken van een topdekmatras bovenop het reguliere matras. U kunt deze variant namelijk gebruiken om in één keer probleemloos beide matrassen (tot een maximale hoekhoogte van 40 centimeter) te bedekken.

Het Materiaal

De jersey hoeslakens van Home Care zijn zeer goed rekbaar en spannen door het elastiek in de randen probleemloos strak om het matras heen. Het materiaal van de hoeslakens is 100% katoen jersey en dit maakt ze stevig, maar toch zacht. De hoeslakens kunnen zonder problemen gewassen worden in de wasmachine en zullen door hun pillingvrije finish ook geen bolletjes achterlaten op het hoeslaken.

Home Care Hoeslaken Aanschaffen

Bij Bedden.nl bieden wij een zeer uitgebreid assortiment Home Care hoeslakens waar er door de vele maten en kleuren voor iedereen wel een optie bijzit, en dit tegen zeer scherpe prijzen.