Hotel Linnen

Hotel Linnen

Hotel Linnen maakt zeer luxueuze dekbedovertrekken van hoge kwaliteit. Er zijn veel diverse stijlen beschikbaar zodat u de overtrekken kunt aanpassen naar uw eigen smaak en interieur. Naast dat de overtrekken er prachtig uitzien, voelen ze ook erg comfortabel aan.
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Hotel Linnen

Het merk Hotel Linnen is een merk voor dekbedovertrekken van de hoogste kwaliteit, die geschikt zijn voor in hotelkamers. Met Hotel Linnen dekbedovertrekken haalt u de kwaliteit van hotels uw eigen slaapkamer in. In eigen huis slapen als in de meest luxe hotels, wie wilt dat nou niet.

Bed textiel

Dekbedovertrekken van hotel linnen geven uw slaapkamer een luxe uitstraling. De katoen/satijnen stof waarvan de overtrekken zijn gemaakt, oogt erg mooi en geeft u een gevoel van luxe. Het materiaal voelt, naast de mooie uitstraling, ook nog eens heerlijk zacht aan. Hotel Linnen is onderdeel van een groter overkoepelend merk, dat vele jaren ervaring heeft in de wereld van bed textiel. Het gelijnde ontwerp geeft de overtrekken een tijdloze uitstraling. Katoen/satijn heeft als eigenschap dat het goed ventileert, in tegenstelling tot polyester satijn.

Dekbedovertrekken op een rij

De Hotel linnen dekbedovertrekken zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren. De afmetingen waarin deze overtrekken beschikbaar zijn, zijn:

  • 140 x 200/220 + 1 kussensloop
  • 200 x 200/220 + 2 kussenslopen
  • 240 x 200/220 + 2 kussenslopen

De overtrekken zijn te wassen op 40 graden en strijkvrij. Hierdoor blijven de overtrekken fris en schoon en kunt u er jaren van genieten. Let op: was de producten binnenstebuiten en donkere en lichte kleuren apart wassen. Door op deze instructies te letten bewaart u de kwaliteit van de overtrekken optimaal.

Bestel nu uw Hotel Linnen producten op Bedden.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.