Jensen

Jensen

Jensen is een Scandinavische bedrijf wat al meer dan 50 jaar succesvol bedden, matrassen en bedbodems produceert. Vakmanschap en passie blijven twee sterke pijlers van het bedrijf en de producten veranderen mee met de ontwikkelingen in techniek en de slaapbranche.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Jensen

Het Scandinavische bedrijf Jensen is onderdeel van de Hilding Anders familie en produceert al meer dan vijftig jaar bedden, matrassen en bedbodems. Het bedrijf zag op 14 februari 1947 het levenslicht in Noorwegen. Hier begon het met matrassen voorzien van katoen en paardenhaar. Hoewel er in al die jaren veel veranderd is, is de passie van de medewerkers voor het vak altijd gebleven en dat ziet u terug in de kwaliteit. Jensen is in Scandinavië dan ook uitgegroeid tot een van de grootste beddenfabrikanten.

Vakmanschap en passie kunnen volgens de bedrijfsfilosofie niet vervangen worden door machinaal werk. Daarom wordt het vak vaak van vader op zoon overgedragen. Hierdoor ontstaat een grote affiniteit met de producten die geproduceerd worden. De medewerkers zijn niet alleen trots op het product, maar ook op de jarenlange geschiedenis van het Scandinavische bedrijf.

Hoewel de geschiedenis gekoesterd wordt, wil Jensen vooral niet in het verleden blijven hangen. Ontwikkeling en innovatie zijn daarom twee kernwoorden van het bedrijf. De innovatie is terug te vinden in de constant verbeterende technieken en gebruikte materialen. Maar ook de wensen van de klant veranderen met de jaren. Met al deze factoren wordt zo goed mogelijk rekening gehouden, zodat u het meteen merkt wanneer u een Jensen boxspring aanschaft.

Jensen slaapcomfort

Om een optimaal slaapcomfort te kunnen garanderen, geven alle producten van Jensen een goede ondersteuning aan het lichaam. Deze ondersteuning wordt gerealiseerd door gebruik te maken van de modernste materialen. Maar ook de innovatieve constructies van de bedden en matrassen van Jensen zorgen ervoor dat het lichaam gedurende de nacht voldoende ondersteuning krijgt.

De producten van Jensen bevatten unieke zonesystemen. Deze zones vangen door middel van veren de drukpunten van het lichaam op. Het veersysteem zorgt voor vermindering van de druk waar het nodig is, maar ondersteunt de rest van het lichaam optimaal. Bovendien is er een schouderzone toegevoegd die zachter is dan de rest van het matras. Hier kunnen de schouders goed in wegzakken, terwijl de onderrug bijvoorbeeld een extra stevige zone heeft. Naast het zonesysteem wordt er ook gebruik gemaakt van stretchmaterialen. Hierdoor wordt het veersysteem nog eens extra geoptimaliseerd.

Jensen design

De producten van Jensen zijn niet alleen innovatief en kwalitatief, ook streven zij er naar het bed een onderdeel van uw levensstijl te maken. Het uiterlijk van de bedden en matrassen moeten aan hoge eisen voldoen. Door natuurlijke materialen te combineren met tijdloos design wordt een trendy uitstraling gecreëerd die tot zijn recht komt in elke slaapkamer. Natuurlijk mag de kenmerkende Scandinavische vormgeving hierbij niet ontbreken.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.