Jensen boxspring

Jensen boxspring

Een boxspring van Jensen staat voor luxe, kwaliteit en comfort. Het Scandinavisch bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en produceert uitstekende boxsprings die lang mee gaan.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Jensen boxspring

De Jensen boxspring is alles behalve een normaal bed. Jensen heeft een uiterst hoog comfort en heeft een goede kwaliteit. De boxspring van Jensen wordt in Noorwegen geproduceerd. Een boxspring is een matrasdrager en valt in principe onder de categorie bedbodems. Vaak is een boxspring gecombineerd met een matras. De box is een onderbak, vaak met een houten of stalen frame, die zorgt voor de stabiliteit en de stevigheid van uw bed. Daarnaast bevat een boxspring vaak een pocketvering. Op de box zelf komt een matras die u onafhankelijk kunt kiezen. Al met al zorgt u voor een fantastisch comfort. Jensen heeft een kwalitatieve collectie met betrekking tot boxsprings. De collectie heet Continental en bestaat uit vier soorten: Diplomat, Ambassador, Prestige en Supreme.

Boxspring specificaties

Zoals eerder genoemd, heeft Jensen een kwalitatieve collectie van de boxsprings opgesteld. In deze collectie zijn vier boxsprings onderverdeeld: Diplomat, Ambassador, Prestige en Supreme. De boxspring van Jensen heeft een pocketveersysteem met zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. De boxspring heeft tevens ook een extra sterk frame en ingelegde latten. Bovendien werkt het slaapsysteem 100 procent dubbelverend, dat zorgt voor extra ondersteuning van uw lichaam. Voor een nog strakkere uitstraling heeft Jensen nu Seamless geïntroduceerd. Seamless is een stoffen bekleding voor alle vier de boxsprings van Continental. Door middel van deze stoffen bekleding krijgt uw boxspring een nieuwe, elegante en unieke look.

Meer informatie

Bij de boxspring van Jensen kan uiteraard ook een matras of hoofdbord worden besteld. Om uw slaapcomfort te verhogen, is het matras van Jensen bijvoorbeeld voorzien van het Aloy veersysteem. Dit is een flexibel veersysteem dat zich constant aanpast aan uw houding. Het matras biedt extra ondersteuning aan uw lichaam wanneer u wegzakt in het bed. Verder kunt u een hoofdbord bijbestellen, dat verkrijgbaar is in dezelfde kleur stof als uw boxspring. Wat standaard bij de boxspring wordt geleverd, is een topdekmatras. Een topdekmatras biedt nog meer steun en is bevorderlijk voor een optimaal slaapcomfort.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.