M Line matras

M Line matras

Het Motion Line assortiment van Dutch Bedding Company houdt de focus op lichamelijke gezondheid. De matrassen zijn onder andere gemaakt van visco-schuim, dit schuim zorgt voor extra ondersteuning tijdens uw nachtrust waardoor u een goede nachtrust zult beleven.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

M Line matras

Het dagelijks leven lijkt met de dag drukker te worden. Er wordt steeds meer van u verwacht en de dagen duren langer. Een goede nachtrust is hard nodig en om deze reden is een goed matras onmisbaar. M Line is sinds 1991 onderdeel van Dutch Bedding Company en bestormde de beddenmarkt onder de naam Motion Line. De slaapsystemen van M Line werken allemaal druk verlagend, waardoor u dieper slaapt en minder draait. U staat de volgende dag op met een hoop energie om de dag mee door te komen.

M Line matras specificaties

Een M Line matras is op een unieke manier samengesteld. Het matras is onder andere gemaakt van visco-elastisch traagschuim en een HR schuim basis. Dit unieke visco-elastische materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam, dat zorgt voor een drukverlagende werking. Door deze combinatie reageert het schuim snel en voelt het matras direct comfortabel aan. Daarnaast zorgt het visco-elastische matras voor een betere bloedsomloop en zorgt het voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom. Door de open celstructuur bent u verzekerd van een goede ventilatie. Een juiste ventilatie zorgt er namelijk voor, dat het vrijgekomen transpiratievocht goed wordt opgevangen. Dit zorgt tegelijkertijd voor optimale hygiëne en voor een antibacteriële werking. Tevens is de tijk van het matras afneembaar, dus u kunt hem wassen wanneer u maar wilt.

Voordelen M Line matras

Als u een matras van M Line overweegt te bestellen, dan bent u ervan verzekerd dat u echte kwaliteit in huis haalt. Kwaliteit is 100 procent gegarandeerd door middel van vele testen die werden afgenomen door de jaren heen. Voor mensen met rug- en nekklachten is een dergelijk matras uitermate geschikt om ervoor te zorgen dat zij 's ochtends met een goed gevoel opstaan. Vandaar dat ziekenhuizen, zorgcentra en fysiotherapeuten gebruik maken van het matras van M Line. De oprichter van dit merk zegt ook niet voor niets: “Sleep well, move better.”

 

Een ogenblik geduld a.u.b.