Minions

Minions

Minions vind je overal en nu ook in je slaapkamer. De gekke gele wezentjes lachen je toe als je gaat slapen en maken je 's ochtends ook weer wakker met hun gekke bekken.
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Wie kent ze niet? De grappige Minions van Universal zijn een leuke en unieke aanvulling voor de kinderslaapkamer en u zult uw kinderen erg blij maken wanneer ze de producten zien. Haal nu Minions zoals Kevin, Bob en Stuart in huis en verras uw kinderen met de leuke dekbedovertrekken in verschillende dessins. De Minions dekbedovertrekken maken niet alleen een kamer gezellig, ze liggen ook erg comfortabel en voelen warm aan doordat ze van katoen gemaakt zijn.

Naast de ontzettend vrolijke Minions bieden wij ook diverse andere merken aan welke een kinderkamer helemaal compleet kunnen maken. Kijk bijvoorbeeld bij de So Cute collectie voor nog meer vrolijke en kleurrijke dekbedovertrekken. De Disney collectie is ook erg geschikt voor in de kinderkamer en heeft daarnaast niet alleen dekbedovertrekken, maar ook leuke ledikanten en kinderbedden die een kinderkamer helemaal af maken.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.