Nordfox

Nordfox

Een goed bed is erg belangrijk om uitgerust wakker te worden. Nordfox produceert diverse slaapartikelen van hoogwaardige kwaliteit met een betaalbare prijs. De producten van Nordfox zijn betrouwbaar en zorgen voor een comfortabele nachtrust.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Nordfox

Voor iedereen is het belangrijk om een goede nachtrust te ervaren. Nordfox is het slaapartikelenmerk dat iedere Europeaan helpt om een stijlvolle en betere nachtrust te hebben. Een groot deel van je leven breng je slapend door. Het is daarom erg belangrijk dat u in een goed bed, met goede matrassen, dekbedden en kussens ligt. Hoe beter uw nachtrust is, hoe fitter u de volgende ochtend wakker wordt. De producten van Nordfox zijn te omschrijven als betrouwbare producten waarbij de kwaliteit voorop staat.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Nordfox staat bekend om het aanbieden van hedendaagse producten. Hiermee bedoelen we dat de producten er niet ouderwets uitzien en dat de producten niet voor een speciale doelgroep zijn. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes kunnen genieten van de producten van Nordfox. Wij leveren producten met een hoge kwaliteit, voor een betaalbare en degelijke prijs. Dit is mogelijk, doordat de producten van Nordfox rechtstreeks vanuit de fabriek komen. Hierdoor kunt u snel van een goede en stijlvolle nachtrust genieten.

Assortiment

Nordfox houdt een zeer divers assortiment aan. Bedden zijn niet de enige producten die Nordfox aanbiedt. Ook matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel zijn producten waar Nordfox graag de klant blij mee maakt. Van essentieel belang is de kwaliteit van onze bedden. Blijven innoveren, om zo onze bedden te verbeteren en u de beste kwaliteit te kunnen bieden is bij ons een pré. De producten uit het Nordfox assortiment zullen er voor zorgen dat uw slaapkamer een frisse uitstraling krijgt.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.