Norma

Norma

Norma is in 1884 opgericht en daarmee de oudste beddenfabrikant in Nederland. Het merk produceert al meer dan 130 jaar stevige bedden en comfortabele matrassen. Norma heeft veel kennis, is vakkundig en de producten staan garant voor een goede nachtrust.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Norma

Het inmiddels gevestigde merk Norma is de oudste beddenfabrikant van Nederland. Sinds het in 1884 opgericht werd als ‘Stoomfabriek tot bereiding van bedveeren en kapok’ fabriceert het bedrijf inmiddels al 130 jaar bedden en matrassen. Door deze bestaansgeschiedenis heeft Norma een unieke kennis opgedaan die er voor zorgen dat de producten garant staan voor een optimale nachtrust.

Hoewel de beddenfabrikant al meer dan een eeuw bestaat, streeft het er nog steeds naar om baanbrekende producten te ontwikkelen. Elk nieuw product moet iets toevoegen aan het assortiment, maar bovenal aan een gezonde nachtrust. Vermenigvuldig dit met de grote toewijding en vakkundigheid van de ruim honderd medewerkers en u kunt gegarandeerd zijn van een optimale nachtrust.

Norma assortiment

Alle producten van Norma worden in Nederland vervaardigd. Ook het ontwerpen van de producten wordt op eigen bodem gedaan. Dit is een bewuste keuze: hierdoor kan er optimaal ingespeeld worden op de steeds veranderende wensen en behoeften van alle klanten. Bovendien wordt zo ook de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van de producten bewerkstelligd. Er is altijd toezicht op het productieproces en zo kunnen zij garanderen dat uw product met de meest hoogwaardige materialen gefabriceerd wordt. Om het hoge comfortniveau te behalen, wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en authentiek vakmanschap.

De Norma producten kenmerken zich door een optimale ondersteuning van uw lichaam en een uitstekende ventilatie van de matrassen. Vochtregulatie is hierbij een hoge prioriteit, maar bovenal uw persoonlijke voorkeur is belangrijk. Hierdoor is er voor iedere slaapvoorkeur een product dat bijdraagt aan een comfortabele nachtrust.

Slaapcomfort van Norma

Voor Norma begint een goede ondersteuning van het lichaam bij de onderkant van het bed. De lattenbodems en schotelbodems moeten stevig genoeg zijn om zowel uw lichaamsgewicht, als het gewicht van het matras op te vangen. Bovendien moeten de bodems naar uw lichaam voegen om een optimaal slaapcomfort te realiseren. De lattenbodems van Norma veren over de gehele breedte mee, waardoor gelijkmatige ondersteuning geboden wordt. Deze bodems zijn ook terug te vinden in de boxsprings en de andere bedden. U zult merken dat wanneer uw lichaam voldoende ondersteund wordt, u ’s ochtends beter uitgerust wakker wordt. Niet voor niets is het de missie van Norma om u beter te laten slapen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.