Norma boxspring

Norma boxspring

Een boxspring geeft een luxe sfeer aan een slaapkamer. De boxsprings van Norma voegen daar nog kwaliteit en comfort aan toe. Norma is erg vakkundig en produceert boxsprings die ervoor zorgen dat u een goede nachtrust beleeft.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Norma boxspring

Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes. Op dat onderstel ligt een matras en eventueel een topmatras. Het bedsysteem is niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Een boxspring is niet alleen een bed, maar ook een meubelstuk dat aantrekkelijk staat in iedere slaapkamer. Een boxspring worden vaak als comfortabel ervaren. De instaphoogte van een boxspring is hoger dan die van een normaal bed. Deze instaphoogte wordt als gunstig ervaren.

Op het gebied van boxsprings is Norma een echte specialist. Norma maakt unieke boxspringcombinaties (onderstel, matras, topper, hoofdbord en voetbord). Omdat er in een kamer veel wordt gelezen en televisie wordt gekeken, heeft Norma naast een vlakke boxspring ook elektrisch verstelbare uitvoeringen in de collectie. Norma houdt zich bezig met ‘slapen op zijn mooist’. Daarom zijn de boxsprings beschikbaar in verschillende stoffen en kleuren.

Elektrische boxspring

Zeer comfortabel in de slaapkamer is een elektrisch verstelbare boxspring van Norma. De motor van het bedsyteem heeft een netvrijschakeling. Zo zijn er geen magnetische velden en is er geen geluid van de transformator te horen. Voor extra gemak kunt u de afstandsbediening van de elektrische uitvoering gemakkelijk opbergen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.