Papilio

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Papilio

Papilio is een Zweeds kussen merk, dat sinds de jaren zeventig ook in Nederland levert. Het merk staat vooral bekend om een goede kennis van de ergonomie en weet dit om te zetten in hoofdkussens, die u een zorgeloze nacht bezorgen. In het productieatelier in Zevenaar wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kussens en slaapgemak. Zodoende weet Papilio voor elke slaper een geschikt hoofkussen te maken.

Papilio hoofdkussens

De Papilio hoofdkussens kenmerken zich dor het ergonomische vorm en uitermate geschikt gebruik van materialen. Zo levert Papilio kussens met diverse materialen aan vullingen, die allemaal op specifieke vlakken zorgen voor optimaal slaapcomfort. Ook is de tijk van een Papilio kussen samengesteld met grote zorg en uit de beste materialen.

Papilio materialen

Papilio heeft in zijn productieatelier verscheidene vullingen ontwikkeld die uw slaapgemak bevorderen. Zo worden er donzen hoofdkussens geproduceerd, maar ook hoofdkussens met een synthetische Comfort-O-Bol vulling, een kussen met een vulling van gelfiber behoort ook tot de mogelijkheden. Een aantal kussens wordt geproduceerd met een neksteun van Memoryfoam, voor optimale ondersteuning van uw nek tijdens de slaap.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.