Polydaun

Polydaun

Polydaun is van origine een Zweeds merk dat bestaat sinds 1962. Polydaun staat bekend om de hoogwaardige beddengoed, zoals hoofdkussens en dekbedden. Ze richten zich op kwaliteit en duurzaamheid, de producten zijn dan ook gemaakt van het beste materiaal.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Polydaun

Polydaun staat bekend om zijn hoogwaardige en kwalitatief uitstekende beddengoed, bestaande uit hoofdkussens, dekbedden en moltons. Polydaun is in 1962 in Zweden opgestart en was in de jaren zeventig het eerste bedrijf dat dekbedden voor de Nederlandse markt produceerde, niet veel later volgden ook de Polydaun hoofdkussen lijn en de Polydaun molton lijn. Sinds jaar en dag is Polydaun gefocust op kwaliteit en duurzaamheid, zo bestaat het beddengoed uit Europese gecertificeerde grondstoffen en wordt het bedtextiel van het fijnste materiaal gemaakt. Polydaun streeft ernaar voor iedereen passend slaapcomfort te verzorgen. Zodoende is er ook een speciale lijn voor kinderen en zijn de andere producten in verschillende soorten en maten beschikbaar.

Polydaun dekbedden

De Polydaun dekbedden zijn erg populair, omdat Polydaun een grote verscheidenheid aan soorten een maten aanbiedt. Zo levert Polydaun een enkel dekbed, dat het hele jaar door te gebruiken is. Maar Polydaun levert ook een 4-seizoenen dekbed, dat uit twee delen bestaat en zodoende aan elk seizoen aan te passen is. Daarnaast bezit de Polydaun dekbedden lijn enkele donzen dekbedden, maar ook polyester dekbedden. De Polydaun serie bevat onder andere eenpersoons dekbedden en tweepersoons dekbedden als mede enkele kingsize dekbedden.

Polydaun voor kinderen

Speciaal voor kinderen heeft Polydaun ook aparte hoofdkussens en dekbedden. Ook voor de allerkleinsten heeft Polydaun en dekbed en kussen. Polydaun levert vanaf 60 x 80 cm aan dekbedden en heeft speciaal een dun en ademend hoofdkussen voor uw kind.

Polydaun hoofdkussens en moltons

Polydaun heeft ook een eigen hoofdkussen lijn. Polydaun levert kussens met verschillende vullingen:

  • Eendendonzen vullingen
  • Kapok vullingen
  • Polyester vullingen

Daarnaast zijn de hoofdkussens ook verschillend in de hardheid van het kussen, dit kan variëren van hard tot zacht.

Ook zijn er van Polydaun moltons voor uw matrassen moltons leverbaar om uw matras te beschermen. Een molton van Polydaun is leverbaar in verschillende maten en zijn waterdicht verkrijgbaar.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.