Polypreen

Polypreen

Polypreen is een producent van luxe matrassen, boxsprings en topdekmatrassen. De kwaliteitsproducten van Polypreen zijn alom bekend en nu ook online beschikbaar. Bestel dan ook eenvoudig het juiste matras of de mooiste boxsprings online op Bedden.nl.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Polypreen

Polypreen is al een halve eeuw specialist op het gebied van slaapcomfort. Door de snelle groei en de voortdurende innovaties heeft het bedrijf zich kunnen vestigen als een grote en daadkrachtige onderneming. Sinds de overname in 1992 werd het merk onder de vleugels van Mecaseat ook geïntroduceerd op de Franse en Duitse markt. De tientallen jaren daarvoor had er al een introductie op de Nederlandse en Belgische markt plaats gevonden. De positie op de Belgische markt werd later nog eens versterkt toen Polypreen in 2002 de groothandelsactiviteit van zusterbedrijf Sedac-Mecobel uit Wevelgem overnam.

De oprichting van Polypreen

Jozefus Raspoort, de stichter van Polypreen, begon in 1966 met de productie van matrassen. Oorspronkelijk was de productie bedoeld om zijn eigen bedrijf in Beverwijk te bevoorraden. In 2016 bestaat Polypreen maar liefst 50 jaar. Het bedrijf is gegroeid tot een grote speler in de beddingsector met maar liefst 140 medewerkers die dagelijks hoogwaardige kwaliteitsproducten afleveren. Polypreen is groot geworden door de waarden doelgericht werken en sterk doorzetten. Het assortiment van Polypreen werd in de jaren 70 uitgebreid met Polyether matrassen. Vanaf 1978 ontwerpt Polypreen polyurethaan-, HR- en CME-schuimen met brandvertragende eigenschappen. Alle schuimen zijn gecertificeerd volgens de CERTIPUR-norm en de product locaties van Polypreen hebben een ISO 14001-milieucertificaat behaald. De milieu vriendelijke wijze van productie en infrastructuur heeft bij gedragen aan het behalen van deze certificaten.

Het Assortiment van Polypreen

De producten in het assortiment van het merk Polypreen worden met vakmanschap geproduceerd. Naast de productie van verschillende soorten matrassen en Topdekmatrassen die van Polyether, Koudschuim, Traagschuim of Pocketvering materiaal zijn gemaakt. Worden er ook Boxspring varianten aangeboden op de site die geproduceerd zijn door Polypreen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.