Er komen geen producten overeen met de selectie.

Primaviera

Het luxe merk Primaviera behelst een grote hoeveelheid dekbedovertrekken in verschillende soorten en maten. Dekbedovertrekken zijn enerzijds bedoelt om uw dekbed hygiënisch schoon te houden en anderzijds geeft het uw slaapkamer een mooi uiterlijk. Primaviera weet om deze reden hygiëne te combineren met een aantrekkelijk uiterlijk. Ook de stoffen voelen prettig aan en zorgen voor een goede en gezonde nachtrust. De dekbedovertrekken zijn eenvoudig te bestellen en kunt u na bestelling binnen vijf werkdagen bij u thuis verwachten.

Primaviera dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Primaviera zijn er in verschillende soorten en maten. De overtreksets zijn er in een satijnen uitvoering, een katoenen uitvoering en in een uitvoering met een mix van deze twee stof- en weefsoorten. Satijn voelt door de manier van weven extreem zacht aan en geeft daarom een extra luxe gevoel aan de producten van Primaviera. De dekbedovertreksets zijn beschikbaar in verscheidene breedtematen en altijd te gebruiken voor bedden met een lengte van 200 centimeter en 220 centimeter. Dit komt door de dubbele instoopstrook die aan het voeteneinde te vinden is. De overtreksets worden gecompleteerd door mooie bijpassende kussenslopen. De tweepersoons overtreksets worden geleverd met twee kussenhoezen, bij de eenpersoons variant gaat het om één kussenhoes.

Motief

Primaviera weet een luxe en moderne beddenlijn ten toon te spreiden voor iedereen. De motieven die hiervoor gebruikt worden zijn vaak strak en modieus. Zo zijn de overtrekken goed te gebruiken in hotels, thuis voor de gastenbedden of als u uw slaapkamer een chique uitstraling wilt geven. Ook zijn er speelsere dekbedovertrekken met een veelvoud aan kleuren en patronen, waardoor uw slaapkamer geen moment verveelt. De dekbedovertrekken van Primaviera zijn eenvoudig online te bestellen, waarbij u zelf de afmetingen naar keuze kunt bepalen. Na afhandeling kunt u uw dekbedovertrek binnen vijf werkdagen thuis verwachten, waarna u gebruik kunt maken van de luxe die het merk Primaviera weet te bieden.