Sanidor

Sanidor

Het merk Sanidor valt onder Deltex en heeft producten die speciaal geproduceerd zijn voor de zorgsector. Sanidor levert diverse hoofdkussens en dekbedden die uitermate geschikt zijn voor iedereen die erg gevoelig is voor hygiëne.
 • CBW Erkend
 • Beste prijsgarantie
 • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
 • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Sanidor

De zorgsector is heel belangrijk in Nederland. De vergrijzing stijgt en de vraag naar de zorgvoorzieningen nemen enorm toe. Deze structurele veranderingen vragen om een andere benadering van onder andere de doelmatigheid, patiëntgerichtheid, kostenbeheersing en kwaliteitsbeheersing. Er moeten meer medische oplossingen worden bedacht om de zorg thuis ook toegankelijker te maken. Sanidor heeft een goede samenwerking met de medische sector. Door deze samenwerking hebben zij een nieuwe generatie bedacht aan medische bedden. Sanidor is de specialist in het ontwikkelen en produceren van producten voor de gezondheidszorg.

De medische eigenschappen

De medische generatie bestaat uit een brede collectie aan medische dekbedden en hoofdkussens. Door veel ervaring en onderzoek blijkt dat de dekbedden voldoen aan de behoeftes van de verschillende gebruikers. Het dekbed is warm, hygiënisch en vooral comfortabel. Ook is het dekbed licht, duurzaam en makkelijk te reinigen. Door deze producten kunt u thuis op een eenvoudige en vooral tijdbesparende manier de beste kwaliteit krijgen aan medische producten. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de Bioactive vulling in de dekbedden en in de hoofdkussens, zijn deze ook wasbaar en uitermate geschikt voor iedereen die gevoelig is voor hygiëne.

De Bioactieve vulling heeft de volgende eigenschappen:

 • Een permanente anti-microbiologische werking.
 • Het voorkomt onplezierige geurtjes in het textiel.
 • Vermindert de kans van bacterieoverdracht.
 • Uw product leidt niet onder het intensief gebruik en het wassen.

Sanidor producten beschikken over de volgende functionele eigenschappen:

 • De producten zijn isolerend en brandvertragend.
 • Optimale hygiëne is heel belangrijk, ook hebben de producten een desinfecterende werking.
 • De producten zijn duurzaam.

Sanidor Health Care Bedding collectie voor u thuis

Sanidor ontwikkelt voornamelijk medische dekbedden die door verpleeghuizen en ziekenhuizen worden afgenomen. Nu hebben zij speciaal een lijn ontwikkeld voor u thuis, de Sanidor Health Care Bedding collectie. Deze collectie bestaat uit enkele 4-seizoenen dekbedden, hoofdkussens en matrastoppers. De Sanidor Health Care Bedding collectie kan gewoon in de droogtrommel worden geplaatst.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.