Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sleeptime

Het merk Sleeptime is een van de grootste producenten van dekbedovertrekken. Het merk weet een grote hoeveelheid overtrekken in haar assortiment op te nemen met veel verschillende motieven en patronen in elk hun eigen kleur en vorm. De overtreksets van Sleeptime zorgen ervoor dat u voor elk moment en voor elke slaapkamer een geschikt dekbedovertrek kunt vinden. Sleeptime weet het productieproces zo te perfectioneren dat de kosten voor de dekbedovertrekken laag kunnen worden gehouden en zo voor iedereen het verfraaien van de slaapkamer betaalbaar blijft.

Gebruik dekbedovertrek

Een dekbedovertrek werd in eerste instantie gebruikt voor het hygiënisch houden van de slaapkamer en bed. Tijdens het slapen hebben veel mensen last van vochtverlies en dit trekt regelrecht het dekbed in. Om deze reden maken wij gebruik van dekbedovertrekken, deze vangen het vocht op en kunnen gemakkelijk gewassen worden. Zo hoeft het dekbed niet elke week verfrist te worden, maar kunt u gewoon een nieuw overtrek om het dekbed doen voor een hygiënische nachtrust. Daarnaast zijn na verloop van tijd de design dekbedovertrekken in trek gekomen, de gewone effen dekbedovertrekken waren niet leuk genoeg meer. Zo kunt u tegenwoordig ook uw slaapkamer gemakkelijk de uitstraling geven die u wilt met een dekbedovertrek van Sleeptime.

Materialen

De dekbedovertrekken van Sleeptime zijn dicht geweven dekbedovertrekken waarbij gebruik wordt gemaakt van Microvezel. De pluspunten van Microvezel zijn dat het zacht aanvoelt en voor een goede vochtregulatie zorgt. De overstreksets zijn verkrijgbaar in de breedtematen 140, 200 en 240 centimeter. De dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van 200 of 220 centimeter, door een extra lange instopstrook. De dekbedovertreksets van Sleeptime worden gecompleteerd door bijpassende kussenslopen. Bij de breedtemaat 140 centimeter is dit er één, bij de andere afmetingen betreft dit twee kussenslopen.