Star Wars

Star Wars

Star Wars komt weer uit in de bioscoop en Bedden.nl pakt hierdoor uit met een nieuwe collectie Star Wars beddengoed. Bekijk hier de gaafste dekbedovertrekken en waan je voor even in space!
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

De Star Wars artikelen zijn tijdloos en leuk voor ieder kind. Uw kind of kinderen zullen helemaal gelukkig worden met de leuke dekbedovertrekken in ons assortiment. Speciaal voor uw kleine slechterik of stoere held hebben wij mooie Star Wars artikelen en voor ieder wat wils. Doordat de overtrekken van katoen gemaakt zijn zal uw kind heerlijk warm blijven en daarnaast voelt het ook zacht aan wat het comfort verhoogt. Doordat we een aantal verschillende Star Wars dekbedovertrekken hebben kunt u de stijl helemaal aanpassen aan de kinderkamer.

Naast de stoere Star Wars artikelen hebben wij nog meer leuke producten van het merk Disney in ons assortiment. Door de veelzijdigheid kunt u de meubels en dekbedovertrekken helemaal aanpassen aan de kamer en naar de wens van uw kind. Ook met de leuke producten van Spiderman of de mooie spullen van Frozen maakt u uw kinderen helemaal gelukkig en zullen ze niet kunnen wachten om te gaan slapen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.