Van Landschoot

Van Landschoot

Van Landschoot is een producten van luxe matrassen, boxsprings en topdekmatrassen. De kwaliteit van de producten van Van Landschoot is alom bekend en nu ook online beschikbaar. Bestel dan ook eenvoudig het juiste matras of de mooiste boxsprings online op Bedden.nl.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Van Landschoot

Van Landschoot is een organisatie die altijd vooruit probeert te gaan, steeds weer innoveren. Sinds het begin, 88 jaar geleden, zijn er met regelmaat grote stappen gezet. Zodoende is het bedrijf niet alleen ruimschoots uitgebreid, maar is het ook een grote en sterke onderneming geworden, waarmee iedereen rekening dient te houden. Doordat Van Landschoot de firma HERMAT in Beaumont heeft overgenomen is de veelzijdigheid in het assortiment erg toegenomen. Sindsdien heeft het Belgische merk zich gespecialiseerd in lattenbodems en boxsprings. Daarnaast worden nog meer producten zoals luxe matrassen verkocht, waardoor het aanbod aan boxspringsets compleet is.

Bedrijfsvoering

Van landschoot heeft een aantal pijlers waarmee zij zich willen onderscheiden van de rest. Dit zijn de prijs, kwaliteit en service. Omdat ze zelf een groot aantal grondstoffen in huis hebben zijn ze in staat om de kwaliteit van hun producten te waarborgen. Of het nou een lattenbodem of een matras betreft, Van Landschoot staat garant voor uitstekende kwaliteit. Daarnaast kan Van Landschoot scherpe prijzen hanteren aangezien ze een ‘’no-nonsense’’ bedrijf zijn. Ze geven geen geld uit aan onnodige marketing waardoor dit niet naar de prijs doorberekend hoeft te worden.

Assortiment

Het assortiment van Van Landschoot beslaat een groot deel van de boxspringmarkt. Van Landschoot weet in het lage segment kwalitatief uitstekende boxspring te produceren, die voor elke slaapkamer geschikt zijn. Daarnaast heeft Van Landschoot een aantal luxere boxspringlijnen die zich kenmerken door chique hoofdborden, mooie patronen en luxe matrassen. Daar is ook direct het tweede deel van het assortiment bereikt: de matrassen. Van Landschoot heeft de productie van matrassen in eigen handen, waardoor de matrassen op maat gemaakt kunnen worden. Het assortiment van het Belgische merk beslaat al een groot deel van de markt, maar ook zijn de matrassen, naast de standaardmaten, ook eventueel verkrijgbaar in afwijkende maten. Zo kunt u bij Van Landschoot terecht voor al uw wensen met betrekking tot uw slaapcomfort.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.