Vroomshoop Meubelen

Vroomshoop Meubelen

Vroomshoop Meubelen produceert al sinds 1950 diverse slaapkamermeubels, zoals ledikanten en nachtkastjes. De producten zijn kwalitatief goed en het bedrijf ontwikkelt mee met de behoeften en eisen op het gebied van slaapkamermeubelen.
  • CBW Erkend
  • 5 jaar garantie
  • Gratis topdekmatras
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • Levering aan huis 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Vroomshoop meubelen

In 1950 is Vroomshoop meubelen gestart met het fabriceren van diverse slaapkamermeubels. In de 60 jaar dat Vroomshoop inmiddels actief is als fabrikant heeft het bedrijf zich altijd aangepast aan de wensen, behoeften en de eisen op gebied van stijl en de nieuwste ontwikkelingen die voortkwamen uit de markt. Verder houdt Vroomshop één ding ten alle tijden hoog in het vaandel, namelijk: de solide kwaliteit waarover hun producten bezit.

Ze ontwikkelen allerlei soorten producten voor diverse doelgroepen. Het doel van Vroomshoop is om elke doelgroep van functionele, comfortabele en veilige slaapkamermeubels te voorzien. Op het gebied van senioren bedden en ledikanten is Vroomshoop de marktleider in Nederland. Maar ook in het buitenland zijn de producten van Vroomshoop zeer gewild. Dit komt door de hoogstaande kwaliteit van de producten. De producten zijn dan ook in meerdere Europese landen verkrijgbaar.

Kwaliteit

  • De kwaliteit wordt gewaarborgd door de continue investeringen in de nieuwste machines. Op deze manier behaalt Vroomshoop telkens weer het hoogste niveau.
  • De producten hebben een zeer modern design, zijn zeer betaalbaar en hebben een uitstekende kwaliteit. Hier staan ze dan ook bekend om.
  • Alle producten zijn voorzien van een simpele montagehandleiding waarmee u binnen een handomdraai uw nieuwste bezit in elkaar kan zetten.

Online bestellen

Op Bedden.nl vindt u verschillende producten van Vroomshoop. Zo kunt u voor de scherpste prijs een ledikant of nachtkastje bij ons bestellen. Wij bieden u verschillende soorten Vroomshoop ledikanten. De bedden zijn te verkrijgen in meerdere designs, maten, kleuren en met diverse functies. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld onder andere een nostalgische landelijke ledikanten en solide tijdloze authentieke ledikanten. Daarnaast bieden wij u ook het Houston zorgbed die van alle gemakken die een zorgbed zou moeten hebben is voorzien. De nachtkastjes zijn uiteraard ook in verschillende kleuren, maten en designs te verkrijgen. Wij willen u daarom uitnodigen om in alle rust ons assortiment eens door te nemen en een goedkoop bed naar uw keuze te bestellen. Laat u inspireren en verbazen door ons uitgebreide assortiment goedkope en luxe bedden.

Gemak

Op Bedden.nl bundelen wij het gemak van online winkelen, een grote keuze, een uitstekende service voor de beste prijs voor u op één website! Heeft u een keuze kunnen maken uit het assortiment en wilt u een bed of matras kopen? Dat kan direct en zeer snel. Wij van Bedden.nl vinden het belangrijk dat onze klanten in alle veiligheid, met alle gemak hun favoriete producten kunnen bestellen. Om dit te bewerkstelligen hebben wij het bestelproces vereenvoudigd, u wordt stap voor stap begeleid. Daarnaast kunt u met uw favoriete betaalsysteem betalen. Of dit nou via iDeal, PayPal, Afterpay, uw creditcard of onder rembours is. Dat maakt niet uit, al deze mogelijkheden zijn te gebruiken!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.