Walra

Walra

Walra is een Nederlands familiebedrijf dat is opgericht in 1873. Walra levert producten aan van zeer goede kwaliteit. De producten zijn betrouwbaar, eenvoudig en tijdloos.
  • CBW Erkend
  • Beste prijsgarantie
  • Achteraf en in 3 termijnen betalen mogelijk
  • 5 jaar garantie

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: [email protected]

Walra

De kenmerken die Walra uitstraalt met haar producten zijn betrouwbaarheid, eenvoud, herkenbaarheid, bereikbaarheid, kwaliteit en tijdloosheid. Walra heeft mooie producten die meegaan met de tijd. U kunt de sierkussens en plaids van Walra per seizoen afwisselen en de producten keer op keer laten terugkomen in uw interieur voor een mooie en warme sfeer.

Oorsprong van het merk Walra

Walra is een gemoedelijk en persoonlijk bedrijf dat producten met een hoogwaardige kwaliteit levert. Dit was in de vroegere tijden al te merken. De Walra-adviseuses kwamen bij de mensen thuis zodat de moeders in alle rust en in het comfort van hun eigen thuis de linnen konden uitzoeken voor de uitzet van hun verloofde dochter. Het linnengoed werd bij de mensen thuis persoonlijk door een adviseuse aangeboden vanuit een koffer.

Walra is een prestigieus en warm merk dat zijn oorsprong vindt in het jaar 1873. Het bedrijf heeft haar naam te danken aan het Nederlandse dorp Waalre waar het als familiebedrijf opgericht en gevestigd was. Als we terug in de tijd gaan zien we dat het merk vooral de textielbehoeften van pasgetrouwde, jonge stelletjes voorzagen. In de 19e eeuw had de gemiddelde Nederlander niet veel en beschouwde zijn linnengoed als één van de kostbaarste bezittingen die ze in huis hadden.

Tegenwoordig is Walra een welbekend begrip in de huishoud- en woningtextielwereld. Walra levert hoogwaardige kwaliteit en ze focussen zich op de wensen en behoeften van hun klanten. Alhoewel ze niet meer persoonlijk bij u thuis komen kunt u wel nog steeds in het comfort van uw eigen huis de producten bekijken en bestellen.

Online Walra producten kopen

Op Bedden.nl vindt u variërende Walra producten. Zo kunt u de mooiste sierkussens tot aan de meest comfortabele luxe dekbedovertrekken bij ons bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Walra sierkussens

De sierkussens van Walra gaan goed samen met vele interieuren. De sierkussens zijn leuke producten om uw slaap- en/of huiskamer mee te decoreren. Ze zullen ook een mooie en praktische aanvulling geven aan uw tuinmeubilair. Walra maakt gebruik van neutrale en natuurlijke kleuren die gecombineerd kunnen worden met elk soort interieur. Daarnaast heeft het merk sierkussens met prachtige dessins, pailletten en motieven. Verder worden de sierkussens gemaakt van materialen die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Ze voelen heerlijk zacht en comfortabel aan door de vulling die bestaat uit eenden veren. De kussens zijn in verschillende maten te krijgen die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Walra dekbedovertrekken

Op zoek naar mooi bedtextiel? Er zijn veel varianten Walra dekbedovertrekken. Zo zijn er overtrekken die fris wit zijn of een moderne print of dessin hebben. Er zijn ook overtrekken met een warme kleur. Naast dat de overtrekken visueel aantrekkelijk zijn beschikken ze ook over een instopstrook waardoor ze praktisch makkelijk te gebruiken zijn.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.